Magic the Gathering
Magic the Gathering33981 medlemmar 666 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (0) / Want (190) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

HerrLennebo's kort

Här kan du kika på HerrLennebo's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

HERRLENNEBO S HAVE INFO
"Tar endast emot swishbetalningar, då bankkonto är struligt. Försöker att undvika små bizar (dvs. under 50kr) så tar er gärna en extra titt och se om ni hittar något mer än bara det där commonet för en femma. Köpare betalar alltid porto!

Jag paketerar alltid väl och tar väl hand om korten. Portot lägger jag på 15kr, då frimärke och portokod ligger på 13 och14kr respektive, och kuverteten kostar 1kr. Kan även skicka vaderat, och då kostar det lite extra. Vid större köp kan det bjudas på eller skickas REK.
Antal frimärke:
1-13 kort = ett frimärke - 15kr (20kr med vaderat)
14 - 45 kort = två frimärke - 26kr (33kr med vaderat)
46+ kort = Jag kollar upp det, men antagligen 39kr


Priserna är baserade på Cardmarket/SVM trend, dock så går jag inte under 2kr/st per common, 3kr/st per uncommon, 5kr/st per rare, och 7kr/st per mythic. Jag undanhåller rätten att uppdatera priser om de är utdaterade.

SKICK! Om skick är superviktigt för er så ber jag er vända någon annanstans. Dyrare kort markerar jag med rätt skick, men alla commons och uncommons och bulk rares bryr jag mig inte om att markera, men jag tar väl hand om mina kort överlag, så om inte något speciellt har skett borde de vara i fint skick!"


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objects
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
- inga kort -
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!