Magic the Gathering
Magic the Gathering33889 medlemmar 774 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (468) / Want (531) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

Lök's kort

Här kan du kika på Lök's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

LöK S HAVE INFO
"Hej allihopa. Följande gäller alltid om ni vill göra affärer med mig:

1. De flesta av mina kort är Mint eller Near mint.
Om jag inte skrivit vilket skick ett kort är i, så är det oftast lite spelat, och har därför olika grader av fläckighet. Denna typ av skönhetsfläckar är svåra att beskriva med den vanliga skalan (M, NM, EX etc), som mest fokuserar på vita kanter o.d.
Icke deklarerade kort är oftast i intervallet EX-NM, lite beroende på hur man bedömer dem. Men enstaka lite risigare kort förekommer också. Riktigt dålig kortkvalitet redovisas dock alltid för de kort det gäller.
Är du en petig samlare, som jag, så bör du undvika att köpa kort av mig som inte är tydligt kvalitetsdeklarerade.

2. Oavsett affärens storlek står du som köpare alltid för alla porton, vilket gör små affärer till ganska oekonomiska historier... (för dig).
Min portotabell är följande:
1-24 kort = 11:-
25-48 kort = 22:-
49-120 kort = 44:-
121-250 kort = 66:-
251-500 kort = 88:-
Oversized, samt kort som kräver extra ambitiös embalering, kan innebära ett snäpp högre porto än vad tabellen visar. Jag meddelar det i så fall.

3. Vid betalning via konto, så ange alltid ert SVM-nick i "Från"-fältet. Inte ert riktiga namn, eller vilka kort ni beställt etc.

4. Vid betalning via brev skall kuvertet vara skyddat för genomlysning, och inga mynt får förekomma. Alla summor avrundas uppåt så att det går att betala med sedlar. Frimärken duger som valuta också.

5. Jag försöker att skicka köpta kort så fort betalning nått mig. Men då jag reser mycket i jobbet, så kan det ibland ta åtskilliga dagar innan jag får iväg korten.
Om det är viktigt, så skriv i bizzen hur bråttom det är med leveransen. Då svarar jag om det är möjligt. Är det inte det, så kan du alltid avslå bizzen.

6. Är du av någon anledning missnöjd, så sätt inte en dålig reff direkt, utan hör istället av dig. Jag kompenserar alltid för eventuella misstag från min sida, och kör med öppet köp om någon är missnöjd med kvaliteten på korten (gäller endast kvalitetsdeklarerade kort).

7. Sist men inte minst för er som inte är så vana vid biz-systemet här på SVM:
Kontonummer, adresser m.m. dyker alltid upp automatiskt i bizzen. Se till att ha er egen adress uppdaterad, och maila bara om det är något alldeles speciellt ni har att säga...

Mvh,
Clas"


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objects
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
Namn Exp Skick Språk Foil Sign Byt Köp Auktion
Allosaurus Rider Coldsnap FN eng 15:-
Allosaurus Rider
Tryckskada i vänster, övre hörn. Annars excellent
Coldsnap PR eng 10:-
  The Brothers' of War! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!