SvenskaMagic

Inviiiiincibleee! Inviiincible, I say!
av Raeser


4 Wall of Omens
3 Blinding Mage
3 Melira, Sylvok Outcast
3 Sea Gate Oracle
3 Sun Titan

4 Mana Leak
3 Cancel
3 Into the Roil
2 Mental Misstep
2 Spell Pierce

4 Phyrexian Unlife
2 Asceticism
2 Hyena Umbra

8 Island
4 Glacial Fortress
4 Sunpetal Grove
3 Forest
3 Plains
Raeserkommenterar: Okej, så här har jag tänkt:

Meningen med leken är att vara odödlig. Melira + Phyrexian Unlife gör så att oavsett hur mycket skada du tar, så död du inte. Dina blåa counters är till för att inte låta motståndaren förstöra Melira/PU. Sun titan kan även dra upp både Melira och PU ur gravhögen. Ha gärna 2 PU ute samtidigt, för om en ryker, och ditt liv är lågt... ja, du förlorar. Men har du 2 ute, en dör, så hugger man med SUn titan och drar up den och ut med den igen. Melira är legendary, men man överlever en runda utan henne (sålänge din motståndare inte hugger för 10+ damage).

Umbra? Vad är det för skitkort? Men faktum är att de kan hjälpa en överleva, iallafall i mitt huvud. Crab på en blinding mage, och så kan man tappa 2 av deras creatures före man hugger. Funkar det eller är jag helt ute och cyklar??

Vill gärna ha så mycket feedback som möjligt, vet själv att jag inte är jättemycket som magicspelare, och detta är den första lek jag byggt helt själv. Personligen tror jag den kan fungera, men helt ärligt, vilken lek ser inte bra ut på pappret? :)
Kategori: Casual
Format: Standard