Magic the Gathering
Magic the Gathering32358 medlemmar 807 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Touch of Invisibility Treetop Sentinel

Traumatize
Odyssey, Rare

manakostnad: CMC: 5
Korttyp: Sorcery
Nuvarande oracletext:
Target player mills half their library, rounded down.
Flavourtext:
Dreads had half a mind to leave.
Illustration: Greg Staples
Kortspecifika regler
10/4/2004
The player can put the cards in their graveyard in any order they choose.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Legal
93/94: Ej legal

Traumatize är Legal i dessa block: Odyssey


Regelfrågor om Traumatize
Lekar med Traumatize

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.22 tix (06 Aug '20)
 

Preorder Core Set 2021!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: braids

uberpea skrev 17:04, 11/6 -06
vem traumatiserar braids och varför, det är inte uzra för han tappade huvudet och stoppade det i en golem
uberpea svarade 17:12, 11/6 -06
fast alla cabal summoners ser kanske ut så?
Nirvana svarade 17:14, 11/6 -06
Och det där är inte Braids, det är troligare att det är Chainer.

Hur kan jag veta det? Sist jag kollade var Braids en kvinna och hade inte odlat skägg.
Dragonstalker svarade 17:45, 11/6 -06
slulle det kunna vara ambassadur laquatas?
Lill_Spooken svarade 18:33, 11/6 -06
Min brorsa körde en BTW lek och vart millad av denna två ggr.
169 svarade 22:34, 11/6 -06
ser ut som Chainer, Dementia Master....
Legendary svarade 22:47, 11/6 -06
Det där är ju Dreads. Står i flavourn ju :)

Dreads är med största sannolikhet en oviktig Dementia Summoner, finns inte i böckerna så vitt jag vet.
CH svarade 00:53, 12/6 -06
Jag har för mig att Dreads nämndes en enda gång i Tormentboken, fast det kan ha varit en dröm också...
Kelvandil svarade 02:26, 12/6 -06
Finns det nån Dementia Summoner som heter Ponytail också?
pudas_beast svarade 13:29, 12/6 -06
det här koret är brutet
CH svarade 14:16, 12/6 -06
Kelvandil: Jag har inget minne av att någon med det namnet dök upp i boken. Var ifs. länge sedan jag läste böckerna... Det fick dock en spellshaper i Masques som heter Mohawk ;)
Legendary svarade 14:33, 12/6 -06
Oooh, mer vatten på kvarnen för de som anser att Caterans på Mercadia och the Cabal hänger ihop!
CH svarade 14:35, 12/6 -06
Dimir också! They are big black and bad all of them :)
Legendary svarade 14:42, 12/6 -06
Dimir vettefan, jag tänkte mer på att killen som grundade Cabalen på Otaria hette Cateran, precis som mercsen i Mercadia...
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
20:-/styck
Ej i lager

Foil
38:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Traumatize (Odyssey) till min
 

PÅ HAVE

Steve (1st), 666killer666 (4st), pettdan (1st), DjUffe (1st), Shagrat (4st), Knasxfanstygemooorg (2st), worim (2st), FabrakhM (1st), Plaudi (1st), Las_Palmas (1st)

PÅ WANT

ljunggren84 (1st), Dean (1st), Krokas (1st), vigo (1st), worim (1st), azasel (1st), Hallonsaft (1st), telkaah (1st)

Till salu

FabrakhM 4 SEK (ty, PR) (1st)
pettdan 11 SEK (eng, GD) (1st)
worim 15 SEK (2st)
prinsallan 19 SEK (f.kin, EX) (4st)
DjUffe 20 SEK (eng, NM) (1st)
queenen 29 SEK (f.kin, NM) Hardsleevad (2st)

VILL KÖPA

worim 1 SEK (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Preorder Core Set 2021!