Magic the Gathering
Magic the Gathering34871 medlemmar 655 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Spitebellows Star of Extinction

Alla utgåvor:

Squee, Goblin Nabob
Commander Masters, Uncommon

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Legendary Creature — Goblin
Nuvarande oracletext:
At the beginning of your upkeep, you may return Squee, Goblin Nabob from your graveyard to your hand.
P/T: 1/1
Flavourtext:
"Some goblins are expendable. Some are impossible to get rid of. But he's both—at the same time!" —Starke
Illustration: Greg Staples
Kortspecifika regler
2018-12-07
If Squee isn’t in your graveyard as your upkeep begins, its ability won’t trigger. You can’t take any actions during your turn before your upkeep begins.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Legal
93/94: Ej legal

Squee, Goblin Nabob är Legal i dessa block: Masques


Regelfrågor om Squee, Goblin Nabob
Lekar med Squee, Goblin Nabob

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.04 tix tix (08 Apr '24)
 

Outlaws of Thunder Junction

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Squee, Goblin Nabob (Commander Masters)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
Ej i lager

Foil
11:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Squee, Goblin Nabob (Commander Masters) till min
 

PÅ HAVE

kaptenfogskum (2st), acros (1st), acros (1st)

PÅ WANT

agzz (1st), tbone (3st)

Till salu

acros 5 SEK (eng, NM) (1st)
kaptenfogskum 5 SEK (eng, NM) (2st)
acros 10 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -