Magic the Gathering
Magic the Gathering33976 medlemmar 638 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Buried Ruin Crumbling Necropolis

Command Tower
The Brothers' War Commander, Common

MV: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Tap: Add one mana of any color in your commander's color identity.
Flavourtext:
When defeat is near and guidance is scarce, all eyes look in one direction.
Illustration: Ryan Yee
Kortspecifika regler
2020-11-10
If you have two commanders, the ability adds one mana of any color in their combined color identities.

2020-11-10
If your commander is a card that has no colors in its color identity, Command Tower's ability produces no mana. It doesn't produce {C}.

2020-11-10
If you don't have a commander, Command Tower's ability produces no mana.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Command Tower är inte legal i något block.


Regelfrågor om Command Tower
Lekar med Command Tower

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Command Tower (The Brothers' War Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Command Tower (The Brothers' War Commander) till min
 

PÅ HAVE

Turbo (2st), donhaggis (15st), Dalaria (1st), Discus (4st)

PÅ WANT

Gween (1st), alle1942 (1st), Juicedq (1st), SebKill (1st), D0wN (1st), Trivalde (1st), rocking (1st), Brightside (1st), Otres1 (1st), TompiQ (1st), KOV (1st)

Till salu

Turbo 7 SEK (eng, NM) (2st)
MagiSternMTG 8 SEK (eng, NM) (2st)
donhaggis 10 SEK (eng, NM) (15st)
Discus 12 SEK (eng, NM) (4st)

VILL KÖPA

alle1942 (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -