Magic the Gathering
Magic the Gathering33976 medlemmar 636 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Servo Schematic Sol Ring

Skullclamp
The Brothers' War Commander, Uncommon

manakostnad: MV: 1
Korttyp: Artifact — Equipment
Nuvarande oracletext:
Equipped creature gets +1/-1.
Whenever equipped creature dies, draw two cards.
Equip 1
Flavourtext:
The mind is a beautiful bounty encased in an annoying bone container.
Illustration: Daniel Ljunggren

Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: BANNAD
Legacy: BANNAD
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Skullclamp är BANNAD i dessa block: Mirrodin


Regelfrågor om Skullclamp
Lekar med Skullclamp

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Skullclamp (The Brothers' War Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Skullclamp (The Brothers' War Commander) till min
 

PÅ HAVE

Turbo (1st), donhaggis (7st), Dalaria (1st), Discus (3st)

PÅ WANT

Perpa2 (1st), jitte (4st), SebKill (1st), potatis (1st), puKKa (1st), diji (1st), Marwen (1st), graddpaj (1st), lopisar (1st), Motz4 (1st), Smokin_Gunnar (1st), Beneficium (1st), ThE_J (1st), Larsadoc (1st), Luke (1st)

Till salu

MagiSternMTG 49 SEK (eng, NM) (1st)
Turbo 55 SEK (eng, NM) (1st)
donhaggis 60 SEK (eng, NM) (7st)
Discus 65 SEK (eng, NM) (3st)

VILL KÖPA

graddpaj (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Phyrexia: All Will Be One