Magic the Gathering
Magic the Gathering33976 medlemmar 639 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Chief of the Foundry Cranial Plating

Commander's Sphere
The Brothers' War Commander, Common

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
Tap: Add one mana of any color in your commander's color identity.
Sacrifice Commander's Sphere: Draw a card.
Flavourtext:
It harmonizes with the essence of its master.
Illustration: Ryan Alexander Lee

Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Ej legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Commander's Sphere är inte legal i något block.


Regelfrågor om Commander's Sphere
Lekar med Commander's Sphere

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Phyrexia: All Will Be One

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Commander's Sphere (The Brothers' War Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Commander's Sphere (The Brothers' War Commander) till min
 

PÅ HAVE

Turbo (1st), donhaggis (8st), Discus (4st)

PÅ WANT

Till salu

Turbo 1 SEK (eng, NM) (1st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 3 SEK (eng, NM) (4st)
donhaggis 3 SEK (eng, NM) (8st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -