Magic the Gathering
Magic the Gathering34767 medlemmar 640 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Hall of Tagsin Mishra's Foundry

Alla utgåvor:

Llanowar Wastes
The Brothers' War, Rare

MV: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Tap: Add C.
Tap: Add B or G. Llanowar Wastes deals 1 damage to you.
Flavourtext:
"The sylex blast marked not only the end of the war, but the end of Dominaria as most knew it." —*The Antiquities War*
Illustration: Lucas Graciano
Kortspecifika regler
2015-06-22
The damage dealt to you is part of the second mana ability. It doesn't use the stack and can't be responded to.

2015-06-22
Like most lands, each land in this cycle is colorless. The damage dealt to you is dealt by a colorless source.


Legalitet:

Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Legal
Premodern: Legal
93/94: Ej legal

Llanowar Wastes är Legal i dessa block: Invasion


Regelfrågor om Llanowar Wastes
Lekar med Llanowar Wastes

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix tix (17 Feb '24)
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Llanowar Wastes (The Brothers' War)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
32:-/styck
Ej i lager

Foil
66:-/styck
2 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Llanowar Wastes (The Brothers' War) till min
 

PÅ HAVE

winona2k (1st), winona2k (2st), disintegration (1st), 666killer666 (1st), 666killer666 (3st), Philipppp (4st)

PÅ WANT

finarfin (4st), A1exander (1st), agzz (1st), Steelrose (4st), Ozmo (4st)

Till salu

winona2k 20 SEK (eng, NM) (2st)
Zasse 20 SEK (eng, NM) MV (1st)
lauriv_ 25 SEK (eng) (1st)
winona2k 35 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
finarfin 39 SEK (eng, NM) (2st)
finarfin 39 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
Philipppp 69 SEK (eng) Foil! (4st)

VILL KÖPA

Steelrose(eng, NM) (4st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -