Magic the Gathering
Magic the Gathering33980 medlemmar 704 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Farseek Migration Path

Kodama's Reach
Dominaria United Commander, Common

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Sorcery — Arcane
Nuvarande oracletext:
Search your library for up to two basic land cards, reveal those cards, put one onto the battlefield tapped and the other into your hand, then shuffle.
Flavourtext:
"The land grows only where the kami will it." —Dosan the Falling Leaf
Illustration: Sam Burley
Kortspecifika regler
2004-12-01
You can get just one basic land card if you wish (or even none at all). If you get only one land card, you put it onto the battlefield tapped.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Kodama's Reach är Legal i dessa block: Champions of Kamigawa


Regelfrågor om Kodama's Reach
Lekar med Kodama's Reach

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.68 tix tix (31 Jan '23)
 

Phyrexia: All Will Be One

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Kodama's Reach (Dominaria United Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Kodama's Reach (Dominaria United Commander) till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st)

PÅ WANT

Trivalde (1st), seden (1st), Taffman (1st), TompiQ (1st)

Till salu

tobgoblin 5 SEK (1st)
Discus 12 SEK (eng, NM) (4st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -