Magic the Gathering
Magic the Gathering33666 medlemmar 673 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Go for the Throat Gravecrawler

Graveblade Marauder
Double Masters 2022, Uncommon

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Creature — Human Warrior
Nuvarande oracletext:
Deathtouch (Any amount of damage this deals to a creature is enough to destroy it.)
Whenever Graveblade Marauder deals combat damage to a player, that player loses life equal to the number of creature cards in your graveyard.
P/T: 1/4
Illustration: Jason Rainville
Kortspecifika regler
2015-06-22
Count the number of creature cards in your graveyard as the ability resolves to determine how much life is lost. Notably, this could include any other creature you owned that died in combat, and perhaps even Graveblade Marauder itself.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Graveblade Marauder är inte legal i något block.


Regelfrågor om Graveblade Marauder
Lekar med Graveblade Marauder

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Streets of New Capenna!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Graveblade Marauder (Double Masters 2022)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Graveblade Marauder (Double Masters 2022) till min
 

PÅ HAVE

Timo22 (1st), Timo22 (2st), DryBonesGG (4st), DryBonesGG (2st), CH (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Isblock 1 SEK (eng, NM) (3st)
Timo22 1 SEK (eng, NM) (2st)
Timo22 2 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
Cryptkeeper 2 SEK (eng, NM) (6st)
Pelletz 2 SEK (eng, NM) (1st)
Isblock 2 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Streets of New Capenna!