Magic the Gathering
Magic the Gathering33976 medlemmar 648 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Izzet Signet Lightning Greaves

Lifecrafter's Bestiary
New Capenna Commander, Rare

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
At the beginning of your upkeep, scry 1.
Whenever you cast a creature spell, you may pay G. If you do, draw a card.
Flavourtext:
"Inspiration is found by looking outward." —Oviya Pashiri, sage lifecrafter
Illustration: Izzy
Kortspecifika regler
2017-02-09
The draw step is after the upkeep step, so you'll scry 1 before you draw for the turn.

2017-02-09
Lifecrafter's Bestiary's second triggered ability resolves before the spell that caused it to trigger. The ability will resolve even if that spell is countered.

2017-02-09
While resolving Lifecrafter's Bestiary's second triggered ability, you can't pay {G} multiple times to draw multiple cards.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Lifecrafter's Bestiary är Legal i dessa block: Kaladesh


Regelfrågor om Lifecrafter's Bestiary
Lekar med Lifecrafter's Bestiary

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Lifecrafter's Bestiary (New Capenna Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
12:-/styck
Ej i lager

Foil
22:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Lifecrafter's Bestiary (New Capenna Commander) till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st)

PÅ WANT

Ekiz (1st), Trivalde (1st), rocking (1st)

Till salu

tobgoblin 10 SEK (1st)
Discus 15 SEK (eng, NM) (4st)
Spetaelsk 15 SEK (eng, NM) (2st)

VILL KÖPA

Ekiz (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -