Magic the Gathering
Magic the Gathering33978 medlemmar 732 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Giant Adephage Harmonize

Greenwarden of Murasa
New Capenna Commander, Mythic Rare

manakostnad: MV: 6
Korttyp: Creature — Elemental
Nuvarande oracletext:
When Greenwarden of Murasa enters the battlefield, you may return target card from your graveyard to your hand.
When Greenwarden of Murasa dies, you may exile it. If you do, return target card from your graveyard to your hand.
P/T: 5/4
Illustration: Eric Deschamps
Kortspecifika regler
2015-08-25
You decide whether to exile Greenwarden of Murasa as the last ability resolves. Players can respond to this ability triggering, but once it starts resolving and you decide to exile Greenwarden of Murasa, it’s too late for anyone to respond.

2015-08-25
If the target card becomes illegal before the last ability resolves, it won’t resolve. You can’t exile Greenwarden of Murasa in that case, even if you want to.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Greenwarden of Murasa är Legal i dessa block: Battle for Zendikar


Regelfrågor om Greenwarden of Murasa
Lekar med Greenwarden of Murasa

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Greenwarden of Murasa (New Capenna Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
15:-/styck
Ej i lager

Foil
27:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Greenwarden of Murasa (New Capenna Commander) till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st)

PÅ WANT

CH (1st), douhan (1st), SebKill (1st)

Till salu

Discus 15 SEK (eng, NM) (4st)
Spetaelsk 15 SEK (eng, NM) (2st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -