Magic the Gathering
Magic the Gathering33976 medlemmar 648 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Deathbringer Regent Drana, Liberator of Malakir

Disciple of Bolas
New Capenna Commander, Rare

manakostnad: MV: 4
Korttyp: Creature — Human Wizard
Nuvarande oracletext:
When Disciple of Bolas enters the battlefield, sacrifice another creature. You gain X life and draw X cards, where X is that creature's power.
P/T: 2/1
Flavourtext:
"Lord Bolas has shown me how each miserable little life holds untold resources."
Illustration: Slawomir Maniak
Kortspecifika regler
2020-08-07
If you control at least one other creature when the ability resolves, you must sacrifice one. If you don't control any other creatures at that time, the ability won't do anything.

2020-08-07
The creature's power as it last existed on the battlefield is the amount of life you gain and the number of cards you draw.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Disciple of Bolas är inte legal i något block.


Regelfrågor om Disciple of Bolas
Lekar med Disciple of Bolas

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Phyrexia: All Will Be One

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Disciple of Bolas (New Capenna Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
10:-/styck
Ej i lager

Foil
22:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Disciple of Bolas (New Capenna Commander) till min
 

PÅ HAVE

Discus (5st)

PÅ WANT

Till salu

Discus 7 SEK (eng, NM) (5st)
Spetaelsk 7 SEK (eng, NM) (2st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -