Magic the Gathering
Magic the Gathering33264 medlemmar 791 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Dragon Illusion Token Human Soldier Token

Emblem Chandra, Dressed to Kill
Innistrad: Crimson Vow

CMC: 0
Korttyp: Emblem
Nuvarande oracletext:
Whenever you cast a red spell, this emblem deals X damage to any target, where X is the amount of mana spent to cast that spell.
Illustration: Viktor Titov

Legalitet:
Du kan spela med tokens i alla format

Emblem Chandra, Dressed to Kill är inte legal i något block.


Regelfrågor om Emblem Chandra, Dressed to Kill
Lekar med Emblem Chandra, Dressed to Kill

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Emblem Chandra, Dressed to Kill

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
4 st inne
Foil
18:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Emblem Chandra, Dressed to Kill till min
 

PÅ HAVE

- Ingen -

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

- Ingen -

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!