Magic the Gathering
Magic the Gathering33269 medlemmar 774 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Boarded Window Dollhouse of Horrors

Ceremonial Knife
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 1
Korttyp: Artifact — Equipment
Nuvarande oracletext:
Equipped creature gets +1/+0 and has "Whenever this creature deals combat damage, create a Blood token." (It's an artifact with "1, Tap, Discard a card, Sacrifice this artifact: Draw a card.")
Equip 2 (2: Attach to target creature you control. Equip only as a sorcery.)
Illustration: Antonio José Manzanedo

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Ceremonial Knife är inte legal i något block.


Regelfrågor om Ceremonial Knife
Lekar med Ceremonial Knife

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (06 Dec '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Ceremonial Knife

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
20 st inne
Foil
10:-/styck
2 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Ceremonial Knife till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st), 666killer666 (1st), 666killer666 (13st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Bagerilukt 1 SEK (eng) (1st)
Isblock 1 SEK (eng, NM) (2st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (2st)
mcmike 2 SEK (eng, NM) (1st)
Isblock 2 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
Discus 2 SEK (NM) (4st)
MagiSternMTG 3 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!