Magic the Gathering
Magic the Gathering33269 medlemmar 781 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Blood Fountain Bloodsworn Squire // Bloodsworn Knight

Bloodcrazed Socialite
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 4
Korttyp: Creature — Vampire
Nuvarande oracletext:
Menace
When Bloodcrazed Socialite enters the battlefield, create a Blood token. (It's an artifact with "1, Tap, Discard a card, Sacrifice this artifact: Draw a card.")
Whenever Bloodcrazed Socialite attacks, you may sacrifice a Blood token. If you do, it gets +2/+2 until end of turn.
P/T: 3/3
Illustration: Marta Nael

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Bloodcrazed Socialite är inte legal i något block.


Regelfrågor om Bloodcrazed Socialite
Lekar med Bloodcrazed Socialite

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (04 Dec '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Bloodcrazed Socialite (Innistrad: Crimson Vow)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
15 st inne
Foil
10:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Bloodcrazed Socialite (Innistrad: Crimson Vow) till min
 

PÅ HAVE

DryBonesGG (1st), Discus (4st), 666killer666 (1st), 666killer666 (8st), Falconer (1st), salomonssonjohn (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Isblock 1 SEK (eng, NM) (1st)
Isblock 2 SEK (eng, NM) Foil! (2st)
Discus 2 SEK (NM) (4st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (3st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!