Magic the Gathering
Magic the Gathering33266 medlemmar 733 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Stitched Assistant Syncopate

Stormchaser Drake
Innistrad: Crimson Vow, Uncommon

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Creature — Drake
Nuvarande oracletext:
Flying
Whenever Stormchaser Drake becomes the target of a spell you control, draw a card.
P/T: 2/1
Flavourtext:
"Blasted drake's interfering with the conductivity again. Garl! Go chase it away." —Ludevic, necro-alchemist
Illustration: Brent Hollowell

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Stormchaser Drake är inte legal i något block.


Regelfrågor om Stormchaser Drake
Lekar med Stormchaser Drake

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (04 Dec '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Stormchaser Drake

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
15 st inne
Foil
11:-/styck
2 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Stormchaser Drake till min
 

PÅ HAVE

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Bagerilukt 2 SEK (eng) (1st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (2st)
Isblock 2 SEK (eng, NM) (1st)
IHAVESPOK3N 5 SEK (eng, NM) Sälja (1st)
Isblock 5 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- Söndag till söndag... (av IHAVESPOK3N) 3 SEK (BO: 5 SEK) (eng, NM) (1st, 0 bud), 1 dagar kvar
 
  Innistrad: Crimson Vow!