Magic the Gathering
Magic the Gathering33266 medlemmar 732 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Necroduality Patchwork Crawler

Overcharged Amalgam
Innistrad: Crimson Vow, Rare

manakostnad: CMC: 4
Korttyp: Creature — Zombie Horror
Nuvarande oracletext:
Flash
Flying
Exploit (When this creature enters the battlefield, you may sacrifice a creature.)
When Overcharged Amalgam exploits a creature, counter target spell, activated ability, or triggered ability.
P/T: 3/3
Illustration: Mike Jordana

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Overcharged Amalgam är inte legal i något block.


Regelfrågor om Overcharged Amalgam
Lekar med Overcharged Amalgam

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.16 tix tix (03 Dec '21)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Overcharged Amalgam (Innistrad: Crimson Vow)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
45:-/styck
2 st inne
Foil
96:-/styck
1 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Overcharged Amalgam (Innistrad: Crimson Vow) till min
 

PÅ HAVE

Boberth (1st), Fondue (1st), Discus (1st)

PÅ WANT

ikaros (1st), TempelBagarn (1st), tbone (1st), mage (3st)

Till salu

Discus 35 SEK (NM) (1st)
Fondue 35 SEK (eng, NM) (1st)
uchibushi 45 SEK (eng, NM) svart binder (1st)
genkaan 49 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- **** Crimson Midnigh... (av paladiamors) 20 SEK (eng, NM) (3st, 0 bud), 1 dagar kvar
 
  Innistrad: Crimson Vow!