Magic the Gathering
Magic the Gathering33269 medlemmar 773 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Lantern of the Lost Deathcap Glade

Wedding Invitation
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
When Wedding Invitation enters the battlefield, draw a card.
Tap, Sacrifice Wedding Invitation: Target creature can't be blocked this turn. If it's a Vampire, it also gains lifelink until end of turn.
Flavourtext:
RSVP at your own risk.
Illustration: Justyna Gil

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Wedding Invitation är inte legal i något block.


Regelfrågor om Wedding Invitation
Lekar med Wedding Invitation

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (04 Dec '21)
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Wedding Invitation

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
20 st inne
Foil
10:-/styck
1 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Wedding Invitation till min
 

PÅ HAVE

DryBonesGG (2st), Discus (3st), 666killer666 (19st), 666killer666 (1st)

PÅ WANT

tompaguden (1st)

Till salu

Isblock 1 SEK (eng, NM) (2st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 3 SEK (NM) (3st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)
Isblock 3 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!