Magic the Gathering
Magic the Gathering33269 medlemmar 767 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Innocent Traveler // Malicious Invader Parasitic Grasp

Mindleech Ghoul
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Creature — Zombie
Nuvarande oracletext:
Exploit (When this creature enters the battlefield, you may sacrifice a creature.)
When Mindleech Ghoul exploits a creature, each opponent exiles a card from their hand.
P/T: 2/2
Flavourtext:
"This still doesn't make you the brains of the operation." —Ghoulcaller Gisa
Illustration: Alex Brock

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Mindleech Ghoul är inte legal i något block.


Regelfrågor om Mindleech Ghoul
Lekar med Mindleech Ghoul

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (05 Dec '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Mindleech Ghoul

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
15 st inne
Foil
10:-/styck
1 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Mindleech Ghoul till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st), Baggins84 (1st), 666killer666 (11st)

PÅ WANT

Till salu

Isblock 2 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 2 SEK (NM) (4st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (2st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)
Baggins84 3 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!