Magic the Gathering
Magic the Gathering34965 medlemmar 576 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Scissors Lizard Urza's Contact Lenses

Spatula of the Ages
Unglued, Uncommon

manakostnad: MV: 4
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
4, Tap, Sacrifice Spatula of the Ages: You may put a silver-bordered or acorn permanent card from your hand onto the battlefield.
Flavourtext:
At last Urza's powers were focused through the incredible artifact. "Who wants pancakes?" he asked.
Illustration: Melissa A. Benson

Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Ej legal
Legacy: Ej legal
Vintage: Ej legal
EDH / Commander: Ej legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Spatula of the Ages är inte legal i något block.


Regelfrågor om Spatula of the Ages
Lekar med Spatula of the Ages

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Supplement?

Helioz skrev 17:16, 5/7 -07
Uh? vad innebär det?
OrvarXXX svarade 17:25, 5/7 -07
Från Unglued och Unhinged kanske?
HorusLax svarade 19:14, 5/7 -07
Bara unglued tror jag. Supplement tror jag de kallade unglued istället för ett set.
Helioz svarade 19:29, 5/7 -07
okej, vem vet, de kanske menade att kortet kunde plocka fram prylar som inte var limmade, såsom colaflaskor:D
HorusLax svarade 21:40, 5/7 -07
hehe ^^
Helioz svarade 22:47, 5/7 -07
men fan, den är ju limmad; papperet! sen stod det kort.. hmm... polaroidfoton? nu snackar vi tajt användningsområden.
Echo svarade 11:36, 6/7 -07
*lägger ut ett uno-kort för att byta färg*

Ja... nu får man bara spela röda kort.
Helioz svarade 12:12, 6/7 -07
haha :D word!
Angus svarade 11:51, 8/7 -07
läs erratan: det gäller alla silverkantade kort.
Helioz svarade 12:40, 8/7 -07
men tack angus som förstör det roliga.
Echo svarade 12:42, 8/7 -07
Han svarade ju bara på din fråga ju ;).

Har du inte utvecklat skills för att ignorera sanningen i tankeprocesserna ännu?
HorusLax svarade 16:53, 8/7 -07
Man ska inte svara på regelfrågor i kortpärmen :P

Inte ställa dom heller. Men svarar ingen kan man påstå att det var en retorisk fråga. ;)
Helioz svarade 19:34, 8/7 -07
hehe. men när det kommer till un-kort borde man få fråga. :p som varför inf erratas till åtta
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Spatula of the Ages till min
 

PÅ HAVE

Discus (1st), 666killer666 (3st), Drako (1st)

PÅ WANT

antudd (1st)

Till salu

pinge 3 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 3 SEK (eng, EX) (1st)
Drako 5 SEK (1st)
Robostar 5 SEK (eng, NM) (1st)
Frashannes 5 SEK (eng, EX) (2st)
Frashannes 5 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Outlaws of Thunder Junction