Magic the Gathering
Magic the Gathering33330 medlemmar 684 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Colossal Plow Funeral Longboat

Cosmos Elixir
Kaldheim, Rare

manakostnad: CMC: 4
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
At the beginning of your end step, draw a card if your life total is greater than your starting life total. Otherwise, you gain 2 life.
Flavourtext:
The Skoti owe their immortality to the elixir, and the manner of its creation is their most closely guarded secret.
Illustration: Volkan Baga
Kortspecifika regler
2021-02-05
You compare your current life total to your starting life total as Cosmos Elixir’s ability resolves to determine whether you draw a card or gain 2 life. There are no situations in which you’ll do both.


Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Cosmos Elixir är inte legal i något block.


Regelfrågor om Cosmos Elixir
Lekar med Cosmos Elixir

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.14 tix tix (19 Jan '22)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Cosmos Elixir (Kaldheim)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
17:-/styck
Ej i lager

Foil
31:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Cosmos Elixir (Kaldheim) till min
 

PÅ HAVE

666killer666 (3st), Erschke (1st), Erschke (1st), Snake_84 (4st)

PÅ WANT

Baxar (1st), Drainy0u (1st), papp (1st), Zombiepappa (1st), Itake (2st)

Till salu

Snake_84 15 SEK (eng, NM) (4st)
Peter79 20 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- Goa kort till Comman... (av Mogunda) 10 SEK (BO: 15 SEK) (eng, EX) (1st, 0 bud), 21 dagar kvar
 
  Innistrad: Crimson Vow!