Magic the Gathering
Magic the Gathering32687 medlemmar 735 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Bristling Boar Broodhunter Wurm

Broken Bond
Mystery Booster, Common

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Sorcery
Nuvarande oracletext:
Destroy target artifact or enchantment. You may put a land card from your hand onto the battlefield.
Illustration: Ryan Yee
Kortspecifika regler
4/27/2018
You can't cast Broken Bond unless you choose an artifact or enchantment as a target.

4/27/2018
Broken Bond's effect doesn't count as playing a land. It can put a land card onto the battlefield even if you've already played your land for the turn.

4/27/2018
If the target artifact or enchantment is an illegal target by the time Broken Bond tries to resolve, the spell doesn't resolve. You won't put a land card onto the battlefield.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Ej legal
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Broken Bond är inte legal i något block.


Regelfrågor om Broken Bond
Lekar med Broken Bond

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Kaldheim!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Broken Bond (Mystery Booster)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Broken Bond (Mystery Booster) till min
 

PÅ HAVE

Discus (1st), AEjag (1st)

PÅ WANT

Till salu

SvampMackan 1 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 2 SEK (NM) (1st)
uchibushi 10 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -