Magic the Gathering
Magic the Gathering34759 medlemmar 684 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Induce Despair Infest

Alla utgåvor:

Infernal Scarring
Mystery Booster, Common

manakostnad: MV: 2
Korttyp: Enchantment — Aura
Nuvarande oracletext:
Enchant creature
Enchanted creature gets +2/+0 and has "When this creature dies, draw a card."
Flavourtext:
One who is marked by a demon in life is sure to be remembered as one in death.
Illustration: Mike Bierek
Kortspecifika regler
2020-06-23
The player who controlled the creature when it died is the one who will draw a card.

2020-06-23
If Infernal Scarring and the enchanted creature are destroyed at the same time, the player will draw a card.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Infernal Scarring är inte legal i något block.


Regelfrågor om Infernal Scarring
Lekar med Infernal Scarring

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Murders at Karlov Manor

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Infernal Scarring (Mystery Booster)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Infernal Scarring (Mystery Booster) till min
 

PÅ HAVE

Spetaelsk (1st), Discus (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Discus 2 SEK (eng, NM) (1st)
Spetaelsk 2 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -