Magic the Gathering
Magic the Gathering31673 medlemmar 872 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Darkwater Catacombs Drownyard Temple

Dimir Aqueduct
Commander 2019, Uncommon

CMC: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Dimir Aqueduct enters the battlefield tapped.
When Dimir Aqueduct enters the battlefield, return a land you control to its owner's hand.
Tap: Add UB.
Illustration: John Avon
Kortspecifika regler
4/15/2013
If this land enters the battlefield and you control no other lands, its ability will force you to return it to your hand.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Dimir Aqueduct är Legal i dessa block: Ravnica


Regelfrågor om Dimir Aqueduct
Lekar med Dimir Aqueduct

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.04 tix (19 Sep '19)
 

Throne of Eldraine!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Dimir Aqueduct (Commander 2019)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Dimir Aqueduct (Commander 2019) till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st)

PÅ WANT

Smokin_Gunnar (1st), konstanten (1st), kissimusli (1st), Jaefarlii (1st)

Till salu

Drago 2 SEK (eng, NM) (4st)
livsnjutaren 2 SEK (eng, NM) (1st)
JonasN 2 SEK (eng, NM) Öppnad av butik. (10st)
Discus 3 SEK (NM) (4st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (2)

- Månadsauktion #24 (av Drago) 1 SEK (BO: 2 SEK) (eng, NM) (4st, 0 bud), 3 dagar kvar
- Dragons Nest Gamings... (av JonasN) 1 SEK (BO: 2 SEK) (eng, NM) (10st, 0 bud), 18 dagar kvar
 
  Throne of Eldraine!