Magic the Gathering
Magic the Gathering32345 medlemmar 827 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Domri's Nodorog Dovin, Grand Arbiter

Foil Dovin, Architect of Law
Ravnica Allegiance

manakostnad: CMC: 6
Korttyp: Legendary Planeswalker -- Dovin
Nuvarande oracletext:
+1: You gain 2 life and draw a card.
-1: Tap target creature. It doesn't untap during its controller's next untap step.
-9: Tap all permanents target opponent controls. That player skips their next untap step.
Illustration: Kieran Yanner
Kortspecifika regler
1/25/2019
Dovin's second ability can target a creature that's already tapped. That creature won't untap during its controller's next untap step.

1/25/2019
In a Two-Headed Giant game, if a player is instructed to skip their next untap step, the entire team skips that step.



Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Dovin, Architect of Law är inte legal i något block.


Regelfrågor om Dovin, Architect of Law
Lekar med Dovin, Architect of Law

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~2.00 tix (04 Aug '20)
 

Preorder Core Set 2021!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Dovin, Architect of Law

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Dovin, Architect of Law till min
 

PÅ HAVE

666killer666 (1st), StiMag (1st), Erschke (1st), Konchjaz (1st), simon_n (3st)

PÅ WANT

Archangel (1st), tobgoblin (1st)

Till salu

wil_24 30 SEK (eng, EX) (1st)
simon_n 35 SEK (eng, NM) Foil! (3st)
vstrbk 35 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -