Magic the Gathering
Magic the Gathering32596 medlemmar 811 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Captive Audience Cindervines

Charging War Boar
Ravnica Allegiance

manakostnad: CMC: 3
Korttyp: Creature -- Boar
Nuvarande oracletext:
Haste (This creature can attack and Tap as soon as it comes under your control.)
As long as you control a Domri planeswalker, Charging War Boar gets +1/+1 and has trample. (It can deal excess damage to the player or planeswalker it's attacking.)
P/T: 3/1
Illustration: Izzy
Kortspecifika regler
1/25/2019
Because damage remains marked on a creature until it's removed as the turn ends, nonlethal damage dealt to Charging War Boar may become lethal if Domri leaves the battlefield during that turn.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Charging War Boar är inte legal i något block.


Regelfrågor om Charging War Boar
Lekar med Charging War Boar

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.79 tix tix (24 Nov '20)
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Charging War Boar

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
7:-/styck
4 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Charging War Boar till min
 

PÅ HAVE

Frasse (3st), 666killer666 (3st), Discus (4st)

PÅ WANT

Archangel (1st)

Till salu

ArcHon75 1 SEK (eng, NM) (2st)
Frasse 1 SEK (3st)
vstrbk 3 SEK (eng, NM) (3st)
Sonicasfuck 5 SEK (eng, NM) (6st)
Discus 5 SEK (NM) (4st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Zendikar Rising!