Magic the Gathering
Magic the Gathering31876 medlemmar 863 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Gravel-Hide Goblin Light Up the Stage

Immolation Shaman
Ravnica Allegiance, Rare

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Creature -- Viashino Shaman
Nuvarande oracletext:
Whenever an opponent activates an ability of an artifact, creature, or land that isn't a mana ability, Immolation Shaman deals 1 damage to that player.
3RR: Immolation Shaman gets +3/+3 and gains menace until end of turn.
P/T: 1/3
Flavourtext:
"Hello, kindling."
Illustration: Svetlin Velinov
Kortspecifika regler
1/25/2019
Activated abilities contain a colon. They're generally written "[Cost]: [Effect]." Some keyword abilities are activated abilities and will have colons in their reminder text (such as equip does). An activated mana ability is one that produces mana as it resolves, not one that costs mana to activate.

1/25/2019
Immolation Shaman's first ability doesn't trigger when an opponent activates an ability of a card in hand (such as cycling) or a card in a graveyard (such as that of Bone Dragon), even if that causes a card to be put onto the battlefield.

1/25/2019
Immolation Shaman's first ability resolves before the ability that caused it to trigger.

1/25/2019
Activating Immolation Shaman's second ability after one creature has blocked it won't cause Immolation Shaman to become unblocked.

1/25/2019
Multiple instances of menace on the same creature are redundant.



Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Immolation Shaman är inte legal i något block.


Regelfrågor om Immolation Shaman
Lekar med Immolation Shaman

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix (16 Dec '19)
 

Throne of Eldraine!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Immolation Shaman (Ravnica Allegiance)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
13:-/styck
8 st inne
Foil
22:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Immolation Shaman (Ravnica Allegiance) till min
 

PÅ HAVE

Rashia (2st), Monsell (1st), TTA (1st), Erschke (1st), Mällroth (4st), Bloodspawn (1st), salomonssonjohn (2st), troligt (2st), Discus (1st), Discus (4st), jujja (1st), binnet (3st), Orion (1st), vessla (2st), Drparn (1st), 666killer666 (3st), DjUffe (1st), jobanundead (1st), H3jj3H (1st), dreas94 (1st), Centerfredrik (2st), Goggles (1st)

PÅ WANT

Archangel (1st), firefool (1st)

Till salu

TTA 2 SEK (1st)
jobanundead 2 SEK (eng, NM) (1st)
JonasN 3 SEK (eng, NM) Öppnad av butik. (32st)
Bloodspawn 3 SEK (eng, NM) (1st)
lauriv_ 3 SEK (eng) (2st)
H3jj3H 3 SEK (eng, NM) (1st)
QuaD 3 SEK (EX) (1st)
Mällroth 5 SEK (eng, NM) (4st)
Orion 5 SEK (eng, NM) (1st)
kamakazi 5 SEK (eng, EX) (1st)
tompaguden 5 SEK (eng, NM) (1st)
Drago 5 SEK (eng, NM) (4st)
vessla 5 SEK (2st)
Skygne 5 SEK (eng, NM) (1st)
kingdiz 5 SEK (eng, NM) (4st)
Rashia 5 SEK (eng, NM) (2st)
Disturbed 5 SEK (eng, EX) (1st)
GooZer 6 SEK (NM) (1st)
_Ezekiel_ 6 SEK (eng, NM) (1st)
Bagerilukt 8 SEK (eng, NM) (1st)
DjUffe 10 SEK (eng, NM) (1st)
troligt 10 SEK (eng, NM) (14st)
Goggles 10 SEK (1st)
jujja 10 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 10 SEK (NM) (4st)
wonko 12 SEK (1st)
dreas94 13 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 25 SEK (NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (5)

- Vinterstädning - st... (av troligt) 1 SEK (BO: 10 SEK) (eng, NM) (4st, 4 bud), 13 dagar kvar
- Månadsauktion #27, ... (av Drago) 4 SEK (BO: 5 SEK) (eng, NM) (4st, 0 bud), 13 dagar kvar
- Dragons Nest Gamings... (av JonasN) 2 SEK (BO: 3 SEK) (eng, NM) (32st, 0 bud), 25 dagar kvar
- Ränsar massa rares ... (av GooZer) 3 SEK (BO: 6 SEK) (NM) (1st, 0 bud), 35 dagar kvar
- Rensning rares &... (av troligt) 5 SEK (BO: 10 SEK) (eng, NM) (8st, 0 bud), 41 dagar kvar
 
  Throne of Eldraine!