Magic the Gathering
Magic the Gathering32275 medlemmar 670 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Flusterstorm Search for Azcanta

Foil Nexus of Fate
Buy-a-box Promos, Mythic Rare

manakostnad: CMC: 7
Korttyp: Instant
Nuvarande oracletext:
Take an extra turn after this one.
If Nexus of Fate would be put into a graveyard from anywhere, reveal Nexus of Fate and shuffle it into its owner's library instead.
Illustration: Mike Bierek
Kortspecifika regler
7/13/2018
Nexus of Fate's last ability applies if it would be put into a graveyard in any way, including while it's resolving.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Bannad
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Bannad
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Nexus of Fate är inte legal i något block.


Regelfrågor om Nexus of Fate
Lekar med Nexus of Fate

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Preorder Ikoria: Lair of Behemoths!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Nexus of Fate

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
134:-/styck
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Nexus of Fate till min
 

PÅ HAVE

vampiric_ninja (1st), the_royal_blood (2st), caitlin (4st), Khaz_Modan (1st), Boberth (1st), Bahoola (1st), sebas3n (1st), Wazze (1st), lime (1st), Pudge (4st)

PÅ WANT

belsebubben666 (1st), Anoia (1st), JhovalKing (1st), tbone (1st), valice (1st), Almersh (1st), Ciridain (1st), simon_n (1st)

Till salu

xath 100 SEK (eng, NM) (4st)
Steelrose 150 SEK (eng, NM) Foil! (3st)
Pudge 175 SEK (NM) (4st)
Lightman 190 SEK (eng, NM) Foil! (4st)
Kishimakouma 250 SEK (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -