Magic the Gathering
Magic the Gathering32208 medlemmar 804 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Selesnya Guildgate Simic Guildgate

Selesnya Sanctuary
Commander Anthology, Common

CMC: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Selesnya Sanctuary enters the battlefield tapped.
When Selesnya Sanctuary enters the battlefield, return a land you control to its owner's hand.
Tap: Add GW.
Illustration: John Avon
Kortspecifika regler
4/15/2013
If this land enters the battlefield and you control no other lands, its ability will force you to return it to your hand.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Selesnya Sanctuary är Legal i dessa block: Ravnica


Regelfrågor om Selesnya Sanctuary
Lekar med Selesnya Sanctuary

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Selesnya Sanctuary (Commander Anthology)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Selesnya Sanctuary (Commander Anthology) till min
 

PÅ HAVE

Novead (1st), kimnaslund (1st)

PÅ WANT

KarakDrazh (1st)

Till salu

- Ingen -

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -