Magic the Gathering
Magic the Gathering33657 medlemmar 705 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Royal Assassin Scathe Zombies

Sacrifice
Revised, Uncommon

manakostnad: MV: 1
Korttyp: Instant
Nuvarande oracletext:
As an additional cost to cast this spell, sacrifice a creature.
Add an amount of B equal to the sacrificed creature's mana value.
Illustration: Dan Frazier
Kortspecifika regler
2013-04-15
You must sacrifice exactly one creature to cast this spell; you cannot cast it without sacrificing a creature, and you cannot sacrifice additional creatures.

2013-04-15
Players can only respond once this spell has been cast and all its costs have been paid. No one can try to destroy the creature you sacrificed to prevent you from casting this spell.

2004-10-04
Sacrificing an animated land gives no mana since the converted mana cost was zero.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Ej legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Sacrifice är inte legal i något block.


Regelfrågor om Sacrifice
Lekar med Sacrifice

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Streets of New Capenna!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Sacrifice (Revised)

N1 [14] av mullkow 00:14, 2/6 -07
Senast svar av BishopHill , 13:32, 3/6 -07

 

I BUTIKEN

Singlar
25:-/styck
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Sacrifice (Revised) till min
 

PÅ HAVE

mindre (1st), DryBonesGG (1st), 666killer666 (2st), UnionB (1st), Marwen (2st), Simba (4st), caitlin (3st), Lexenius (1st), Isanion (1st), LFC4E (1st), EvilEmil (1st), Lydde (1st), Erschke (4st)

PÅ WANT

antudd (1st), wallawallo (1st), 666MiMa666 (1st), Stug (1st)

Till salu

Lexenius 2 SEK (1st)
Andine 10 SEK (FN) (2st)
prinsallan 20 SEK (eng, EX) (2st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -