Magic the Gathering
Magic the Gathering32601 medlemmar 709 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Mana Crypt

Arena
Promotional, Speciell

CMC: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
3, Tap: Tap target creature you control and target creature of an opponent's choice they control. Those creatures fight each other. (Each deals damage equal to its power to the other.)
Illustration: Rob Alexander
Kortspecifika regler
10/4/2004
The power of the creatures when the effect resolves is used to determine how much damage is done.

10/4/2004
In multiplayer games, you can choose a different opposing player each time it the ability is activated.

10/4/2004
Either or both creatures can be tapped prior to using the ability and it still works.

9/25/2006
If either target is illegal at the time the ability resolves (whether because it has left the battlefield, because it has gained Shroud or Protection, or for any other reason), the ability taps the remaining target, but no damage is dealt. If both targets are illegal, the ability doesn't resolve.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Arena är Legal i dessa block: Time Spiral


Regelfrågor om Arena
Lekar med Arena

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix tix (22 Nov '20)
 

Zendikar Rising!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Reprint i Dark Ascenson?

Rayge skrev 18:17, 22/10 -11
Kan denna bli reprintat, fast med fight mekaniken.
Me_yourself svarade 18:34, 22/10 -11
tror inte det. Denna producerar inte mana, och de gillar inte att göra sådana land nu för tiden.
khan1104 svarade 18:51, 22/10 -11
gör en artifact av den då
Zerog svarade 18:55, 22/10 -11
vore ju sweet, bara lägg till en tap för 1 colorless så är det fixat ;)
Zerog svarade 18:56, 22/10 -11
hade dock varit alldeles för bra. så skulle väl blitt nått i stil med brutal extra kostnad.
Maeths svarade 19:34, 22/10 -11
@ Me_yourself: Fast de har inte varit riktigt konsekventa sen de sa det.
Ichorid svarade 20:25, 22/10 -11
@Maeths: Dark Depths är undantaget som bekräftar regeln, Coldsnap innehöll ju lite såna gamla knasigheter från svunna tider, se t.ex Balduvian Warlord (What does my card do??? Balduvian Shaman style)
Maeths svarade 20:50, 22/10 -11
Äsch då, jag tror Ice Floe kommer tillbaks i Dark Ascension också vad du än säger aaaah bingo!
latsblaster svarade 21:13, 22/10 -11
Först nu ser jag erratan på den här. Man skulle kunna göra manavariant med någon Contested War Zone drawback.
Cranky svarade 21:25, 22/10 -11
Magic printas inte i Paraguay. Magic printas i Storbrittanien..
anthrox svarade 00:14, 23/10 -11
Den har ju redan fight-mekaniken? Eller va?
Rayge svarade 10:07, 23/10 -11
Nuvarande oracle men vill se en med ny bild i nått sett i Innistrad
meanberry svarade 10:51, 23/10 -11
Kanske kommer en variant som ger fäglös mana och kan aktiveras för 6. lite som nimbus maze.
EvilEmil svarade 11:23, 23/10 -11
bästa är ju om dom gör dark ages style och ger bort den och din gubbe till motståndaren, det kallar jag värdig drawback.
Rayge svarade 11:29, 23/10 -11
Det finns ju flera gamla kort med Fight mekaniken som kanske skulle kunna reprintas.
frozen svarade 17:12, 23/10 -11
Det finns inte alls fler gamla kort med fight.
Maeths svarade 17:28, 23/10 -11
Beror på var man drar gränsen för "gamla".
Maeths svarade 17:36, 23/10 -11
Gargantuan Gorilla, Cyclops Gladiator
frozen svarade 17:38, 23/10 -11
Konsigt att ingen av dom har fått Fight-keyword när den här har fått det.
Maeths svarade 17:58, 23/10 -11
Allt har väl inte uppdaterats i systemet än, antar jag.
frozen svarade 18:02, 23/10 -11
Jag testade att uppdatera oracle men inget hände. Klantigt av Wizards!
Maeths svarade 18:07, 23/10 -11
Äsch, det kommer. Lugn, gubben.
Rainyday2012 svarade 20:01, 23/10 -11
Fight är inte en blockmekanik, så varför skulle de reprinta gamla fightkort just i Innistradblock?
Rayge svarade 15:48, 24/10 -11
Det har du rätt i Rainyday, men hoppas på fler fight kort i dark ascension. gillar abilityn
Maeths svarade 16:43, 24/10 -11
Fast det verkar ändå halvt om halvt vara en tribalmekanik för varulvar. Och de skulle faktiskt kunna göra en reprint enbart med anledning av nytt keyword.
EvilEmil svarade 17:55, 24/10 -11
tycker för övrigt att reprints med updaterad korttext är underbart, exempelvis Lord of Atlantis från Timeshifted.
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
27:-/styck
2 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Arena (Promotional) till min
 

PÅ HAVE

JhovalKing (1st), Davorac (1st), Shagrat (1st), caitlin (2st), 666killer666 (2st)

PÅ WANT

Tweeds (1st), Yggdrasil (3st), Gladjolt (1st), Toffe82 (1st), Basti (1st)

Till salu

Shagrat 40 SEK (eng, EX) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Zendikar Rising!