Magic the Gathering
Magic the Gathering34954 medlemmar 632 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Illusory Ambusher Lone Revenant

Alla utgåvor:

Jace's Archivist
Commander 2015, Rare

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Creature — Vedalken Wizard
Nuvarande oracletext:
U, Tap: Each player discards their hand, then draws cards equal to the greatest number of cards a player discarded this way.
P/T: 2/2
Flavourtext:
"This is a sacred duty. Master Beleren's trust has bought an eternity of my loyalty."
Illustration: James Ryman
Kortspecifika regler
2011-09-22
If this ability causes a player to draw more cards than are left in their library, that player loses the game as a state-based action. If this ability causes all players to do this, the game is a draw.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Jace's Archivist är inte legal i något block.


Regelfrågor om Jace's Archivist
Lekar med Jace's Archivist

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Outlaws of Thunder Junction

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Jace's Archivist (Commander 2015)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
54:-/styck
1 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Jace's Archivist (Commander 2015) till min
 

PÅ HAVE

Greggo (1st), Discus (1st), Blinking (1st), el_fisty (1st), 666killer666 (1st)

PÅ WANT

Niclas86 (1st), Peter79 (1st), A1exander (1st), Znookey (1st)

Till salu

Blinking 30 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 30 SEK (eng, EX) (1st)
Kopojken 35 SEK (eng, NM) (1st)
desil 40 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

Znookey(eng) (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Outlaws of Thunder Junction