Magic the Gathering
Magic the Gathering34959 medlemmar 629 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Evil Twin Grimgrin, Corpse-Born

Alla utgåvor:

Geist of Saint Traft
Innistrad, Mythic Rare

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Legendary Creature — Spirit Cleric
Nuvarande oracletext:
Hexproof (This creature can't be the target of spells or abilities your opponents control.)
Whenever Geist of Saint Traft attacks, create a 4/4 white Angel creature token with flying that's tapped and attacking. Exile that token at end of combat.
P/T: 2/2
Illustration: Igor Kieryluk
Kortspecifika regler
2017-07-17
Geist of Saint Traft is banned as a commander in Duel Commander format, but it may be part of your deck.

2020-08-07
You choose which player or planeswalker the Angel token is attacking. It doesn't have to be attacking the same player or planeswalker that Geist of Saint Traft is attacking.

2020-08-07
Although the Angel is an attacking creature, it was never declared as an attacking creature. This means that abilities that trigger whenever a creature attacks won't trigger when it enters the battlefield attacking.

2020-08-07
Any effects that say that the Angel can't attack (such as that of Propaganda) affect only the declaration of attackers. They won't stop the Angel token from entering the battlefield attacking.

2020-08-07
If you create more than one Angel token (most likely due to Doubling Season), both are exiled at end of combat. On the other hand, if something else becomes a copy of the Angel token, the copy isn't exiled.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Geist of Saint Traft är Legal i dessa block: Innistrad


Regelfrågor om Geist of Saint Traft
Lekar med Geist of Saint Traft

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.12 tix tix (21 May '24)
 

timespiral presenterar ett smakprov från sin guldvippade auktion 93/94 äldre kort som letar nytt hem! Kika in och köp det du behöver. BO finns på allt!!! MAJ 2024

Skaffa VIP Guld till din auktion för att få chansen att visa upp din auktion här

Sol Ring 105:- Buyout: 128:-

Sol Ring 105:- Buyout: 129:-

Sol Ring 125:- Buyout: 139:-

Lightning Bolt (EX) 29:- Buyout: 37:-

Lightning Bolt (EX) 29:- Buyout: 38:-

Lightning Bolt (EX) 29:- Buyout: 39:-

Lightning Bolt 30:- Buyout: 40:-

Ankh of Mishra 800:- Buyout: 899:-

Counterspell 6:- Buyout: 11:-

Counterspell 6:- Buyout: 10:-

Birds of Paradise 179:- Buyout: 195:-

Birds of Paradise 169:- Buyout: 180:-

Birds of Paradise 169:- Buyout: 179:-

Birds of Paradise 145:- Buyout: 160:-

Masticore (FN) 20:- Buyout: 25:-

Masticore (FN) 20:- Buyout: 25:-

Wrath of God 70:- Buyout: 99:-

Wrath of God 75:- Buyout: 109:-

Wrath of God 70:- Buyout: 99:-

Wrath of God 81:- Buyout: 115:-

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Geist of Saint Traft

Fenris skrev 13:43, 11/11 -11
Bra eller anus?
Motz4 svarade 13:44, 11/11 -11
Bra
anthrox svarade 13:46, 11/11 -11
Den spelas ju, så det borde väl vara tillräckligt med creds för den.
Fenris svarade 13:48, 11/11 -11
Innan när jag trodde man behöll sina änglar tyckte jag det var snajs, men sen ångra jag mig lite.

Hur spelas den? Jag menar man måste väl skydda honom på något sätt annars dör han väl bara första gången han hugger? Eller det kanske är tillräckligt?
Fenris svarade 13:50, 11/11 -11
Sen att den är legendary gör att den känns ännu mera "meh"...
Motz4 svarade 13:52, 11/11 -11
Angelic Destiny eller något svärd är grymt, klocka på 2 rundor
latsblaster svarade 14:35, 11/11 -11
Allmänt bra, frågan är bara hur bra (standardbra eller legacybra).
latsblaster svarade 14:37, 11/11 -11
Hur räknar han? SoWaP = något svärd? 4+4+X+4+4+X= 20? = X=2+Y?

Angelic Destiny verkar okej på den här i standard, där har du två rundor.
AdrianTepes svarade 14:56, 11/11 -11
snarare 4+4 + X skada tur "1"
sen 4+4 + Y skada tur "2"

ger: 8+8 + X + Y > 19
(19 så motspelaren dör alltså)

vilket leder till att:
(X+Y) > 3 (dvs 4 eller mer skada av korten i handen från SoWaP) Vilket är ganska rimligt eller?

Arson svarade 15:15, 11/11 -11
folk har säkern r tänkt på de här (e inte insatt i standard ajälv)
lär inte den här va najs med Sundial of the Infinite så man får behålla änglarna? =P
tgd svarade 16:00, 11/11 -11
Branus
meanberry svarade 15:05, 12/11 -11
Arson: nackdelen är att om du avslutar rundan innan combat damage får du inte behålla ängeln och då måste man kunna slå fritt för att combon ska funka. Slår man inte fritt för 6 i rundan lär man vinna endå.
latsblaster svarade 15:13, 12/11 -11
Nja, efter eller innan combat damage har gått igenom kan du aktivera Sundial of the Infinite eftersom end of combat inte har inträffat än. Inget på kortet säger något undantag kring det.
meanberry svarade 15:17, 12/11 -11
Lats: "Exile that token at end of combat" Använder man sundial innan innan den hamnar på stacken kommer den trigga motståndarens end of comat.
latsblaster svarade 15:26, 12/11 -11
Aj, aj. Kan stämma. :/
Hellroar svarade 15:28, 12/11 -11
Du vill ju exila när triggern är på stacken = end of combat, vilket är efter combat-damage...

Ghostly Possession funkar bra på med honom.
meanberry svarade 22:09, 12/11 -11
Problemet är att när det väl blivigt en 3 kortscombo så är alla drömmar om en seriös lek krossade.
Hellroar svarade 22:57, 12/11 -11
Fast det är väll inte riktigt kort som behöver just den combon för att vara användbara
latsblaster svarade 23:27, 12/11 -11
Nej den här är tillräckligt bra ändå.
Shavil svarade 00:14, 13/11 -11
Måste väl gå att skydda honom med Karakas ? eller bara lägga en path to exile / swords to plowshares efter att motståndaren deklarerat blockers. tycker han är riktigt bra! :)
latsblaster svarade 01:12, 13/11 -11
Ja.
daigoro svarade 11:43, 13/11 -11
Ängeln kommer väl ändå försvinna vid nästa end of combat även om man får behålla honom i en runda till med Sundial of the Infinite.
MysticFrog svarade 21:45, 16/11 -11
Riktigt trevlig.
Kan tänka mig att spela honom i en UB Human lek. Mentor of the Meek, Fiend Hunter, Mirran Crusader, Doomed Traveler, Invisible Stalker, Feeling of Dread, osv.
latsblaster svarade 22:07, 16/11 -11
Det vill säga en blUe/White, inte blUe/Black :)
MysticFrog svarade 07:28, 17/11 -11
Haha, jo precis. Var rätt trött när jag skrev det där igår :)
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
17:-/styck
2 st inne
Foil
31:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Geist of Saint Traft (Innistrad) till min
 

PÅ HAVE

666killer666 (5st), Knasxfanstygemooorg (1st), Yoggoth (4st), jujja (1st), mindre (1st), Lemon (2st), Khaz_Modan (4st), alpe0504 (1st), AlxSamuelsson (1st), pinge (4st), Phendrana (1st), Ärke (1st), LFC4E (1st), pellekuling (1st), intello (1st), Nekweros (2st)

PÅ WANT

Uberlaz0 (1st)

Till salu

Monimum 10 SEK (eng, EX) (1st)
Phendrana 20 SEK (eng) (1st)
Squeakyshoes 20 SEK (eng, NM) (1st)
Philipppp 24 SEK (eng, EX) (1st)
Philipppp 25 SEK (eng, NM) (1st)
Lemon 25 SEK (eng, NM) (2st)
Yoggoth 25 SEK (eng, NM) (4st)
LFC4E 50 SEK (eng, NM) Battlebox (1st)
jujja 55 SEK (eng, EX) (1st)
AlxSamuelsson 60 SEK (eng, EX) (1st)
abdiz1 60 NOK (eng, NM) (2st)
pellekuling 69 SEK (1st)
Timecode 79 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
pettdan 110 SEK (eng, EX) Foil! (4st)

VILL KÖPA

Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -