Magic the Gathering
Magic the Gathering34959 medlemmar 629 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Evil Twin Grimgrin, Corpse-Born

Alla utgåvor:

Geist of Saint Traft
Innistrad, Mythic Rare

manakostnad: MV: 3
Korttyp: Legendary Creature — Spirit Cleric
Nuvarande oracletext:
Hexproof (This creature can't be the target of spells or abilities your opponents control.)
Whenever Geist of Saint Traft attacks, create a 4/4 white Angel creature token with flying that's tapped and attacking. Exile that token at end of combat.
P/T: 2/2
Illustration: Igor Kieryluk
Kortspecifika regler
2017-07-17
Geist of Saint Traft is banned as a commander in Duel Commander format, but it may be part of your deck.

2020-08-07
You choose which player or planeswalker the Angel token is attacking. It doesn't have to be attacking the same player or planeswalker that Geist of Saint Traft is attacking.

2020-08-07
Although the Angel is an attacking creature, it was never declared as an attacking creature. This means that abilities that trigger whenever a creature attacks won't trigger when it enters the battlefield attacking.

2020-08-07
Any effects that say that the Angel can't attack (such as that of Propaganda) affect only the declaration of attackers. They won't stop the Angel token from entering the battlefield attacking.

2020-08-07
If you create more than one Angel token (most likely due to Doubling Season), both are exiled at end of combat. On the other hand, if something else becomes a copy of the Angel token, the copy isn't exiled.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Ej legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Geist of Saint Traft är Legal i dessa block: Innistrad


Regelfrågor om Geist of Saint Traft
Lekar med Geist of Saint Traft

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.12 tix tix (21 May '24)
 

Outlaws of Thunder Junction

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: kommer den...

holmen skrev 13:48, 2/10 -11
...bli något att ha? DVS. kommer den liras någonstans?
pkaff svarade 14:13, 2/10 -11
edh powah. kanske. vem vet?
Ichorid svarade 14:16, 2/10 -11
Ja, den är riktigt nice
TinkTome svarade 14:30, 2/10 -11
första kortet man drar i en draft är den här...

inte så illa alls då xD
Johan_u svarade 14:45, 2/10 -11
Känns lite för svag för EDH, den duger inte som general förutom om man verkligen inte har någonting bättre och helt enkelt vill ha färgerna.

Som creature i leken, så ska det i sådana fall vara om man har någon comes into play effect på ängeln, men även där verkar det väldigt osäkert
Powerload svarade 14:53, 2/10 -11
Den är ett hus i Standard.
Rejzijel svarade 15:26, 2/10 -11
Den spelas hårt i standard för tillfället.
Som powerload säger, den är beyond massive.
Maeths svarade 15:34, 2/10 -11
Spelades i SCG standard open nu i helgen (tävlingen avslutades alldeles nyss).
meanberry svarade 16:24, 2/10 -11
Denna + svärd = sweetness previels
julego svarade 16:59, 2/10 -11
Nya höken?
MathJuice svarade 17:37, 2/10 -11
Ingen hök. Ever...
Johan_u svarade 17:46, 2/10 -11
I standard är denna säkert guld däremot, speciellt om man kan kasta något trevligt equipment
Darknamed svarade 18:21, 2/10 -11
fattar inte hur denna + ett svärd kan vara bra? man kan ju fortfarande blocka den
Maeths svarade 18:23, 2/10 -11
Beror på vilka färger du spelar respektive vilket svärd det är.
Bjorn svarade 18:35, 2/10 -11
Visst, men det är ju helt svärdets förtjänst.
Kex_Luthor svarade 18:39, 2/10 -11
m.a.o. denna + alla svärd samtidigt = sweetness prevails
Maeths svarade 18:40, 2/10 -11
Ja?

Jag kan förenkla diskussionen:

mb: "Den är bra med svärd."
Dn: "Men man kan ju fortfarande blocka"
Jag: "Nej, det kanske man inte kan pga svärdet."
Maeths svarade 18:40, 2/10 -11
(@ Bjorn)
meanberry svarade 18:53, 2/10 -11
1 Hexproof är bra med equipments.

2 man får en stark förmåga av att slåss med den. Tjokar man upp den blir det lättare att slåss.
Kavli svarade 19:10, 2/10 -11
Man kan väl nyttja token som sac också? Om den nu tex blir blocket?
meanberry svarade 19:12, 2/10 -11
Givetvis kan man de.
Kavli svarade 19:14, 2/10 -11
Gott snack. ^^
Noxifer svarade 22:15, 2/10 -11
Få en ängel varje tur med Sundial of the Infinite :)
Powerload svarade 22:27, 2/10 -11
Man behöver sällan komba den med någonting; den är bra med svärd, Angelic Destiny och Sundial, men det är också 6 i hull, för en 3-managubbe som inte kan dö på removal. Spelar ni aldrig kontroll-matchups gubbar?
latsblaster svarade 22:48, 2/10 -11
Johan u: Helt okej edh-general skulle jag säga om man vill spela UW.
Maeths svarade 23:12, 2/10 -11
Vet inte om han gör så mycket som general direkt utöver att vara ganska billig.
latsblaster svarade 23:33, 2/10 -11
Mmm ... man borde ha råd att recasta den här några gånger. Även i de färgerna borde man kunna utnyttja en utnyttja en extra creature till något.
Johan_u svarade 11:15, 3/10 -11
För att få den där extra creaturen som sedan blir exilad i slutet, så måste man först anfalla, och en 2/2 general som anfaller helt utan evasion, är en inbjudan att blocka ihjäl :)

Man kan säga så här, för att denna ska bli bra nog i EDH, så kommer det behövas antingen equipments eller enchantments, i vilket fall som hellst så finns det mycket bättre generaler för de kategorierna.
Marunga svarade 18:52, 4/10 -11
Mother of Runes+denna!!
meanberry svarade 20:34, 4/10 -11
Nu måste jag bygga en lek med denna + Sundial of the Infinite bara för att se om det går att vinna iaf en match på de xD
TinkTome svarade 23:25, 4/10 -11
Sundial of the Infinite har väl något användningsområde? Såsom... er... kanske... "casual anti-aggro under din runda"?... eller finns det faktiskt något OMRÅDE för den har där den faktiskt är bra... (mer än sacrefice, disca kort och dylikt)...?
latsblaster svarade 23:33, 4/10 -11
Ja, den har en synnerligen bra synnergi med SotI.
Powerload svarade 23:33, 4/10 -11
Den är ett combokort, och den gör också att motståndaren inte kan trixa i din runda på bra sätt, eller lägga removal heller för den delen.
Darknamed svarade 23:34, 4/10 -11
spamspamspamspamspam!!!
meanberry svarade 01:48, 5/10 -11
TinkTome som tidigare sagts kan man få en 4/4a i rundan om man har denna och sundial.
TinkTome svarade 07:22, 5/10 -11
ahh, nu fattar man - då är den väl... ganska bra?...
latsblaster svarade 09:05, 5/10 -11
Ja.
Darknamed svarade 09:29, 5/10 -11
Nej.
Bjorn svarade 09:51, 5/10 -11
Kanske.
Powerload svarade 10:03, 5/10 -11
Skulle aldrig spela den med Sundial. Skulle spela den här ensam. Och vinna.
TinkTome svarade 08:36, 6/10 -11
Haha...

"Ja"
"Nej"
"Kanske"

xD
meanberry svarade 09:16, 6/10 -11
Att spela combon är dåligt. Att ha combon är bra. Lite som painter + grindstone är en dålig lek i legacy men det är alltid bra när man har combon.
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
17:-/styck
2 st inne
Foil
31:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Geist of Saint Traft (Innistrad) till min
 

PÅ HAVE

666killer666 (5st), Knasxfanstygemooorg (1st), Yoggoth (4st), jujja (1st), mindre (1st), Lemon (2st), Khaz_Modan (4st), alpe0504 (1st), AlxSamuelsson (1st), pinge (4st), Phendrana (1st), Ärke (1st), LFC4E (1st), pellekuling (1st), intello (1st), Nekweros (2st)

PÅ WANT

Uberlaz0 (1st)

Till salu

Monimum 10 SEK (eng, EX) (1st)
Phendrana 20 SEK (eng) (1st)
Squeakyshoes 20 SEK (eng, NM) (1st)
Philipppp 24 SEK (eng, EX) (1st)
Philipppp 25 SEK (eng, NM) (1st)
Lemon 25 SEK (eng, NM) (2st)
Yoggoth 25 SEK (eng, NM) (4st)
LFC4E 50 SEK (eng, NM) Battlebox (1st)
jujja 55 SEK (eng, EX) (1st)
AlxSamuelsson 60 SEK (eng, EX) (1st)
abdiz1 60 NOK (eng, NM) (2st)
pellekuling 69 SEK (1st)
Timecode 79 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
pettdan 110 SEK (eng, EX) Foil! (4st)

VILL KÖPA

Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Outlaws of Thunder Junction