Magic the Gathering
Magic the Gathering32687 medlemmar 733 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Beseech the Queen Cinderbones

Blowfly Infestation
Shadowmoor, Uncommon

manakostnad: CMC: 3
Korttyp: Enchantment
Nuvarande oracletext:
Whenever a creature dies, if it had a -1/-1 counter on it, put a -1/-1 counter on target creature.
Flavourtext:
When the giant Tollek Worldslayer fell, a corruption erupted from his corpse to carry on his name.
Illustration: Drew Tucker
Kortspecifika regler
5/1/2008
When Blowfly Infestation's ability resolves, it will put a single -1/-1 counter on the targeted creature. It doesn't matter how many -1/-1 counters were on the creature that went to a graveyard as long as it had at least one on it.

5/1/2008
This ability is mandatory. If you're the only player who controls any creatures when this ability triggers, you must target one of them.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Blowfly Infestation är Legal i dessa block: Lorwyn


Regelfrågor om Blowfly Infestation
Lekar med Blowfly Infestation

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix tix (16 Jan '21)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Blowfly Infestation

COMBO!!1 [1] av Beakid 15:53, 19/4 -08
Senast svar av vigo , 16:07, 19/4 -08

 

I BUTIKEN

Singlar
24:-/styck
Ej i lager

Foil
65:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Blowfly Infestation till min
 

PÅ HAVE

CH (1st), Royal_Assassin (2st), 666killer666 (5st), Olorin (1st)

PÅ WANT

Archangel (1st), 666MiMa666 (1st)

Till salu

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Kaldheim!