Magic the Gathering
Magic the Gathering32270 medlemmar 815 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Crown of Convergence Dimir Signet

Cyclopean Snare
Ravnica, Uncommon

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
3, Tap: Tap target creature, then return Cyclopean Snare to its owner's hand.
Illustration: Keith Garletts

Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Cyclopean Snare är Legal i dessa block: Ravnica


Regelfrågor om Cyclopean Snare
Lekar med Cyclopean Snare

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.03 tix (07 Jul '20)
 
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: kombo

pudas_beast skrev 19:42, 10/4 -06
fatta vad bra att ha den här och sen thieving magpie och sen anfalla med den och sen ta upp den med snaran till sin hand då kan man spela ni
pudas_beast svarade 19:42, 10/4 -06
ninjutsu
Legendary svarade 20:24, 10/4 -06
?
Nirvana svarade 20:27, 10/4 -06
?
169 svarade 20:39, 10/4 -06
?
TheCrow svarade 21:11, 10/4 -06
?
Dryeler svarade 21:16, 10/4 -06
?
CrowZoneMan svarade 21:26, 10/4 -06
?
Skove svarade 21:32, 10/4 -06
?
Lill_Spooken svarade 21:37, 10/4 -06
???
Lill_Spooken svarade 21:37, 10/4 -06
Du är inge bra på engelska eller.
Lill_Spooken svarade 21:38, 10/4 -06
?
GreenGoblin svarade 22:41, 10/4 -06
!
ddave svarade 22:49, 10/4 -06
?
ddave svarade 22:49, 10/4 -06
? (glömde kryssa bevaka)
CrowZoneMan svarade 22:53, 10/4 -06
ddave, du vet om att det finns en knapp ovanför alla meddelanden som man kan trycka på det står "bevaka" på den.... eller så har man ett tomt meddelande och trycker i bevaka och trycker okej så bevakar den och skriver inget... (just so u know) :)
ddave svarade 22:58, 10/4 -06
CZm, du vet om att jag är lat som en påse. Dock visst jag inte med det tomma meddelandet så jag skrev ? igen men då trodde jag att folk skulle tro att jag dubbelpostat och det ville jag inte att de skulle tro därför skrev jag så och jag inser nu att det var mycket jobbigare än att skrolla upp. Dessutom var detta meddelandet extremt jobbigt att skriva. =)
CrowZoneMan svarade 23:02, 10/4 -06
jo jag vet om att du är lat som en påse... det är jag med... men känslan av att äga någon driver mej till att skriva och förklara det för dej :P
ddave svarade 23:12, 10/4 -06
en dag ska jag äga dig =)
loga svarade 23:19, 10/4 -06
äger inte CZM din själ redan ddave?


loga svarade 23:20, 10/4 -06
glömde..




?
CrowZoneMan svarade 23:20, 10/4 -06
nja den kosta en påse med guldklimpar (har jag för mej) och jag har ont on påsar med guldklimpar just nu...
loga svarade 23:21, 10/4 -06
går det inte lika bra med ddaves berömda glasstenar?
keen9 svarade 01:41, 11/4 -06
fortfarande ingen som fattar vad han menar föresten?
Lill_Spooken svarade 07:20, 11/4 -06
Ja äger mig själv.

Jag sålde min själ till satan!

Satan=Mig
169 svarade 08:25, 11/4 -06
lill_spooken, jag är rädd att jag som ateist måste förneka din existens...
Spooken svarade 08:51, 11/4 -06
Jag har försökt...


...han försvinner inte...
ddave svarade 09:16, 11/4 -06
Man kan inte förneka det som inte finns?
Chaos_Lord svarade 09:25, 11/4 -06
"fatta vad bra att ha den här och sen thieving magpie och sen anfalla med den och sen ta upp den med snaran till sin hand då kan man spela ninjutsu."

Riddle of the century.
Legendary svarade 09:32, 11/4 -06
Jo det fattar vi, men vad är det som är bra med det? Man tar aldrig upp Magpajen och snaran har ju inte Ninjutsu.

Här är en bättre kombo: Anfall med en Thieving Magpie och dra ett kort :p
ddave svarade 10:54, 11/4 -06
PowerKombo!
keen9 svarade 11:00, 11/4 -06
Powerkombo eller inte, det är iaf bättre än att tappa en redan tappad gubbe och sen plocka upp ett kort på handen. Eller, det skulle vara för kortekonomin då...
ddave svarade 11:27, 11/4 -06
Jag tror killen har totalmissuppfattat kortet fullständigt... =)
CrowZoneMan svarade 11:41, 11/4 -06
undrar om han tror så här :
snaran tar upp gubben, och att man bara kan spela ninjutsu om man just returnar en oblockad attackerande gubbe?
ddave svarade 11:42, 11/4 -06
Typ
CrowZoneMan svarade 12:13, 11/4 -06
så mitt svar på hans kommentar blir nog : RTC (read the cards)...
loke svarade 12:33, 11/4 -06
???
loga svarade 12:50, 11/4 -06
?
PhyrexianSlayer svarade 14:55, 11/4 -06
?!
Thom svarade 16:11, 11/4 -06
n00b!!!
Zombie_Cannibal svarade 18:20, 11/4 -06
sugkort
TheCrow svarade 19:17, 11/4 -06
Perfekt ihop med kopplet.

*blink, blink*
TheCrow svarade 19:19, 11/4 -06
Eller med hovmördaren
Darksin svarade 20:39, 11/4 -06
?
169 svarade 20:40, 11/4 -06
?
Darksin svarade 20:40, 11/4 -06
Var tvungen att skriva det Berömda ?-tecknet :)



?
Lill_Spooken svarade 20:50, 11/4 -06
?????????/????????
????????/ ???????
???????*****??????
??????( Oc O )??????
?????? ( __ ) ??????
??????/ ?????
?????/ ?????
?????=======?????
?????/ | ?????
????/oooo|oooo????
APA
Lill_Spooken svarade 20:50, 11/4 -06
Det funkade int!
gortekS svarade 21:26, 11/4 -06
Adam:
Sluta skapa massa onödiga trådar om kort du vet suger. Det blir bara drygt i längden.
MVH:
169 svarade 23:34, 11/4 -06
lill_spooken, jag förnekar dig ändå så sluta dryga och fixa till din avatar...
douhan svarade 00:11, 12/4 -06
?
Lill_Spooken svarade 06:12, 12/4 -06
Vadå fixa till??
loga svarade 09:45, 12/4 -06
@Lillspöket: Asså hundrasextionian missuppfattade säkert dig med Grotesk... ni har ju samma blåa mask som avatar.
169 svarade 12:53, 12/4 -06
nej, jag missupfattade inte hans avatar med det är fortfarande bara en anonym blå gubbe! och det är stöörande, hur ska jag kunna förneka något som är så anonymt?!
Thom svarade 20:31, 12/4 -06
är det någon som fatar vad han menar.
han kanske hade en tanke endå men har svårt att formulera sig.
CrowZoneMan svarade 20:34, 12/4 -06
Thom, ovan så har jag skrivit vad jag trodde att han menade... (ingen anning om det var det, men...)
Thom svarade 20:38, 12/4 -06
Jag såg det. men jag undrar om det kan finas någon annan förklaring
Toab svarade 17:35, 24/4 -06
?
169 svarade 18:12, 24/4 -06
jag trodde den här diskussionen hade dött för länge sedan...
Thom svarade 18:20, 24/4 -06
Ja det hade den väck inte upp den...

Lill_Spooken svarade 21:35, 24/4 -06
Men det hade den inte!

PS, Jag finns!!!
keen9 svarade 22:41, 25/4 -06
Nån som har lust att skicka ett mess till skaparen av denna tråd o fråga vad han egentligen menar?
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
4:-/styck
15 st inne
Foil
11:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Cyclopean Snare till min
 

PÅ HAVE

Drako (1st), queenen (1st), 666killer666 (7st), Mällroth (4st), willypold (4st), Discus (4st), frippaq (1st), Klizzer (1st), Robostar (3st), pellekuling (1st), pellekuling (17st), Steken (4st), Wuwwy (4st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

TheCrow 1 SEK (4st)
Skygne 1 SEK (eng, NM) (4st)
toomaxz 1 SEK (eng) Pärm (2st)
Skygne 1 SEK (ty, NM) (1st)
ChristinaL 1 SEK (ita, NM) (1st)
pellekuling 2 SEK (17st)
Drako 2 SEK (1st)
Mällroth 2 SEK (eng, NM) (4st)
prinsallan 2 SEK (eng, EX) (19st)
Imerion 2 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 2 SEK (EX) (4st)
Robostar 2 SEK (eng, NM) (3st)
tompaguden 2 SEK (eng, NM) (1st)
queenen 3 SEK (eng, NM) (1st)
prinsallan 4 SEK (eng, EX) (1st)
pellekuling 5 SEK Foil! (1st)
Frashannes 5 SEK (eng, NM) (5st)
Basti 5 SEK (EX) (5st)
prinsallan 6 SEK (eng, EX) Foil! (2st)
partysmurphen 6 SEK (2st)
prinsallan 8 SEK (eng, EX) Foil! Jontas have (4st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Preorder Ikoria: Lair of Behemoths!