Magic the Gathering
Magic the Gathering32476 medlemmar 799 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Crown of Convergence Dimir Signet

Cyclopean Snare
Ravnica, Uncommon

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
3, Tap: Tap target creature, then return Cyclopean Snare to its owner's hand.
Illustration: Keith Garletts

Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Cyclopean Snare är Legal i dessa block: Ravnica


Regelfrågor om Cyclopean Snare
Lekar med Cyclopean Snare

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.03 tix (23 Sep '20)
 
Timecode presenterar ett smakprov från sin guldvippade auktion
Mindstages pimp-auktion! Foil-staples i alla format! Expeditions, Judge Rewards, Player Reward m.m!
30 dagar kvar
Skaffa VIP Guld till din auktion för att få chansen att visa upp din auktion här
Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: o_o?

iox42 skrev 20:30, 11/10 -05
Är det bara jag, eller är det här kortet väldigt väldigt dåligt? I vilken lek är det värt att spela det här?
Finns det någon fantastisk combo som gått förbi mig med den här eller nåt?
SunkMeister svarade 20:33, 11/10 -05
kanske lite snajsigt om du har nått "when an artifact comes into play"-shit. men annars, näe, inge bra
Mirage svarade 20:34, 11/10 -05
Den är elak i draft iallafall
Nirvana svarade 22:10, 11/10 -05
Uppenbarligen tillhör den Orzhov, så vi får vänta på att det gillet kommer och visar oss vad den här artefakten egentligen är till för.
iox42 svarade 22:29, 11/10 -05
Sunk: Jo, det är klart. Men det är ju inte direkt lekmaterial :P


Nirvana: Jo, orzhov verkar rätt sunkiga överlag faktsist :/ Snobbar.
CaoSer svarade 22:52, 11/10 -05
hehe, man får väll hoppas på att de printar en kille med "whenever you play an artifact draw 3 cards" då kan den vara värd det xD. Men näe inte annars.
666 svarade 23:41, 11/10 -05
limited så funkar den väl. Late game om man har mycket mana kan man tappa flera snubbs på samma runda (din runda)
Spacelisk svarade 16:02, 12/10 -05
På prellar äger den!
DreadedTribal svarade 13:10, 14/11 -05
man kan ju iofs återanvända den, men jag skulle nog säga att den suger sur apröv.

Monkey Monkey Monkey
DreadedTribal svarade 13:12, 14/11 -05
kanske hans röv? Monkey Monkey Monkey
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
4:-/styck
15 st inne
Foil
11:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Cyclopean Snare till min
 

PÅ HAVE

frippaq (1st), Drako (1st), 666killer666 (7st), willypold (4st), Robostar (3st), queenen (1st), Discus (4st), Mällroth (4st), pellekuling (17st), pellekuling (1st), Klizzer (1st), Steken (4st), Danne77 (3st), Wuwwy (4st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

ChristinaL 1 SEK (ita, NM) (1st)
Skygne 1 SEK (eng, NM) (3st)
Skygne 1 SEK (ty, NM) (1st)
pellekuling 2 SEK (17st)
tompaguden 2 SEK (eng, NM) (1st)
Mällroth 2 SEK (eng, NM) (4st)
Drako 2 SEK (1st)
prinsallan 2 SEK (eng, EX) (19st)
Robostar 2 SEK (eng, NM) (3st)
Riggedlands 2 SEK (eng, FN) E.M.8 (2st)
Discus 2 SEK (EX) (4st)
Imerion 2 SEK (eng, NM) (1st)
queenen 3 SEK (eng, NM) (1st)
prinsallan 4 SEK (eng, EX) (1st)
Frashannes 5 SEK (eng, NM) (5st)
pellekuling 5 SEK Foil! (1st)
Basti 5 SEK (EX) (5st)
partysmurphen 6 SEK (2st)
prinsallan 6 SEK (eng, EX) Foil! (2st)
prinsallan 8 SEK (eng, EX) Foil! Jontas have (4st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- Höstrensning! (av Riggedlands) 1 SEK (BO: 2 SEK) (eng, FN) (2st, 0 bud), 3 dagar kvar
 
  Zendikar Rising!