Magic the Gathering
Magic the Gathering32473 medlemmar 831 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
O-Naginata Scroll of Origins

Pithing Needle
Saviors of Kamigawa, Rare

manakostnad: CMC: 1
Korttyp: Artifact
Nuvarande oracletext:
As Pithing Needle enters the battlefield, choose a card name.
Activated abilities of sources with the chosen name can't be activated unless they're mana abilities.
Illustration: Pete Venters
Kortspecifika regler
6/1/2005
Pithing Needle affects cards regardless of what zone they're in. This includes cards in hand, cards in the graveyard, and exiled cards. For example, a player can't cycle Eternal Dragon or return an Eternal Dragon from their graveyard to hand if Pithing Needle naming Eternal Dragon is on the battlefield.

6/1/2005
You can name any card, even if that card doesn't normally have an activated ability. You can't name a token unless that token has the same name as a card.

6/1/2005
If you name a card that has both a mana ability and another activated ability, the mana ability can be activated but the other ability can't be activated.

10/1/2009
Once Pithing Needle has left the battlefield, activated abilities of sources with the chosen name can be activated again.

10/1/2012
Activated abilities include a colon and are written in the form "[cost]: [effect]." Triggered abilities and static abilities of the named card work normally.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Pithing Needle är Legal i dessa block: Champions of Kamigawa, Return to Ravnica


Regelfrågor om Pithing Needle
Lekar med Pithing Needle

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.38 tix (21 Sep '20)
 

Zendikar Rising!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: SB måste?

Svami_Vivekananda skrev 14:30, 24/1 -13
Neutraliserar Planeswalkers, Olivia och en del besvärliga länder. Falkenrath Aristocrat och Pack Rat blir beskedliga.
Måste ha ett bra SB-värde speciellt i typ RDW?
Arson svarade 14:32, 24/1 -13
mainar den alltid i limited om jag kan, mot Pack Rat
Svami_Vivekananda svarade 14:42, 24/1 -13
Bloodrush och Miracle borde kunna bli beskedligare med!
DIProgan svarade 15:20, 24/1 -13
en foil nål sålde för 341kr en gång i tiden go figure om folk redan vet dess styrka
CH svarade 23:02, 24/1 -13
Miracle är dock inte en activted ability, det är en static och triggered ability.
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
45:-/styck
1 st inne
Foil
96:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Pithing Needle (Saviors of Kamigawa) till min
 

PÅ HAVE

ThaiOne (1st), Pytagoras (3st), Seasinger (2st), Olly (1st), Khaz_Modan (2st), peter86 (3st), 666killer666 (3st), 666killer666 (8st), MrShovelface (1st), the_royal_blood (1st), Belatan (1st), pettdan (1st), Ärke (2st), Masen (2st), raazelit (1st)

PÅ WANT

Delthar2 (3st), Timmythekid87 (1st), Phendrana (1st), DanielNeumann (1st), Knasxfanstygemooorg (1st), Bodhi (1st), Rubbit (1st), bcvanwijk (1st), Shagrat (1st), Blastoderm (1st), KarakDrazh (1st), oxx1 (4st), Ozzy (4st), Masen (2st), Denim8 (2st)

Till salu

pettdan 38 SEK (f.kin, EX) (1st)
prinsallan 40 SEK (ita, NM) (2st)
prinsallan 40 SEK (ita, EX) Texas Have (1st)
antudd 55 SEK (EX) (1st)

VILL KÖPA

Bodhi 55 SEK (1st)
Blastoderm 25 SEK (eng, NM) (1st)
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- Gott och blandat! 20... (av antudd) 47 SEK (BO: 55 SEK) (EX) (1st, 0 bud), 3 dagar kvar