Magic the Gathering
Magic the Gathering32474 medlemmar 827 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Manriki-Gusari Pithing Needle

O-Naginata
Saviors of Kamigawa, Uncommon

manakostnad: CMC: 1
Korttyp: Artifact - Equipment
Nuvarande oracletext:
O-Naginata can be attached only to a creature with power 3 or greater.
Equipped creature gets +3/+0 and has trample.
Equip 2 (2: Attach to target creature you control. Equip only as a sorcery.)
Illustration: Brian Snoddy
Kortspecifika regler
6/1/2005
O-Naginata becomes unattached if the equipped creature's power is less than 3 as state-based actions are checked.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

O-Naginata är Legal i dessa block: Champions of Kamigawa


Regelfrågor om O-Naginata
Lekar med O-Naginata

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix (17 Sep '20)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för O-Naginata (Saviors of Kamigawa)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
13:-/styck
Ej i lager

Foil
32:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st O-Naginata (Saviors of Kamigawa) till min
 

PÅ HAVE

Novead (1st), Yggdrasil (2st), Sjostedt (1st), Dean (1st), bape (1st), peter86 (1st), 666killer666 (9st), CH (1st), Danne77 (1st), Masen (4st)

PÅ WANT

brummelina (1st), belsebubben666 (1st)

Till salu

Dean 6 SEK (eng, EX) (1st)
Yggdrasil 8 SEK (eng, FN) (1st)
Yggdrasil 10 SEK (eng, EX) (1st)
Skygne 12 SEK (eng, EX) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Zendikar Rising!