Magic the Gathering
Magic the Gathering32470 medlemmar 807 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Dark Maze Drain Power

Deflection
5th Edition, Rare

manakostnad: CMC: 4
Korttyp: Instant
Nuvarande oracletext:
Change the target of target spell with a single target.
Flavourtext:
Up and down,over and through,back around-the joke's on you.
Illustration: Mike Raabe
Kortspecifika regler
10/4/2004
Once the spell resolves, the new target is considered to be targeted by the deflected spell. This will trigger any effects which trigger on being targeted.

10/4/2004
This only targets the spell being changed, not the original or new target of the spell it is affecting.

10/4/2004
The target of a spell that targets another spell on the stack can be changed to any other spell on the stack, even if the new target will resolve before the spell does.

10/4/2004
You can't make a spell which is on the stack target itself.

10/4/2004
You can choose to make a spell on the stack target this spell (if such a target choice would be legal had the spell been cast while this spell was on the stack). The new target for the deflected spell is not chosen until this spell resolves. This spell is still on the stack when new targets are selected for the spell.

10/4/2004
If there is no other legal target for the spell, this does not change the target.

10/4/2004
This does not check if the current target is legal. It just checks if the spell has a single target.

10/4/2004
You choose the spell to target on announcement, but you pick the new target for that spell on resolution.

2/1/2009
If a spell targets multiple things, you can't target it with Deflection, even if all but one of those targets has become illegal.

2/1/2009
If a spell targets the same player or object multiple times, you can't target it with Deflection.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Legal
93/94: Ej legal

Deflection är Legal i dessa block: Ice Age


Regelfrågor om Deflection
Lekar med Deflection

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Dbz

Sdeede skrev 00:05, 23/7 -12
påminner han inte lite om Vegeta från Dragonball z :)?
666 svarade 02:21, 23/7 -12
Njae men jag tycker det ser ut som att han står i ett osynligt ägg.
meanberry svarade 12:36, 23/7 -12
Tycker det var väldigt likt.
HenkeNero svarade 17:12, 23/7 -12
Vad säger scouten om hans kraftnivå?
Jokemon svarade 00:38, 24/7 -12
IT'S OVER 9000!!!!
Sloomel svarade 22:19, 25/7 -12
Deflection har av Magics snyggaste kraftfältsillustrationer i min mening. Den följer den ursprungliga planen om att Magic-kort skall ha enkla men starka och kittlande intryck.

Minusbetyg dock för att det som deflekteras åker iväg slumpartat och möjligtvis träffar en kobold i ett parti tre bord bort.
RolloTomasi svarade 01:08, 26/7 -12
Riktigt skön flavortext.
RolloTomasi svarade 01:15, 26/7 -12
Riktigt skön flavortext.
Gogoxanish svarade 00:00, 30/7 -12
den flavorn passar på när min katt kommer in med en mus i munnen som han tänker leka med innan käkar upp den...
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
13:-/styck
4 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Deflection (5th Edition) till min
 

PÅ HAVE

MrBlack (1st), Shagrat (1st), prinsallan (1st), willypold (1st), Mällroth (1st), 666killer666 (1st), LewL (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Mällroth 5 SEK (eng, EX) (1st)
Shagrat 5 SEK (eng, FN) (1st)
prinsallan 8 SEK (eng, EX) (1st)
Frashannes 9 SEK (eng, FN) (1st)
prinsallan 10 SEK (ita, EX) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Zendikar Rising!