Magic the Gathering
Magic the Gathering32481 medlemmar 855 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Primordial Ooze Pyrotechnics

Pyroblast
5th Edition, Uncommon

manakostnad: CMC: 1
Korttyp: Instant
Nuvarande oracletext:
Choose one -
o Counter target spell if it's blue.
o Destroy target permanent if it's blue.
Flavourtext:
"Just the thing for those pesky water mages."-Jaya Ballard, task mage
Illustration: Kaja Foglio
Kortspecifika regler
10/4/2004
The decision to counter a spell or destroy a permanent is a decision made on announcement before the target is selected. If the spell is redirected, this mode can't be changed, so only targets of the selected type are valid.

6/8/2016
Pyroblast can target any spell or permanent, not just a blue one. It checks the color of the target only on resolution.



Legalitet:
Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Ej legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Ej legal
Historic: Ej legal
Premodern: Legal
93/94: Ej legal

Pyroblast är Legal i dessa block: Ice Age


Regelfrågor om Pyroblast
Lekar med Pyroblast

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~3.56 tix tix (27 Sep '20)
 

Zendikar Rising!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Vafan?

alle1942 skrev 14:11, 8/4 -06
Denna o red elemental blast e ju fan samma! :/
schplinq svarade 14:14, 8/4 -06
det finns många såna kort...Llanowar elves o fyndhorn elves t.ex.
junior7 svarade 14:29, 8/4 -06
Red Elemental Blast
junior7 svarade 14:31, 8/4 -06
Som tidigare förklarat:
Denna kan targeta alla permanent och spells, och sen "får man se" om det funkar. Med Red Elemental Blast måste man välja blått.
Legendary svarade 15:16, 8/4 -06
Precis som junior7 säger är det.
loga svarade 15:51, 8/4 -06
för att fyrtydliga.
Red elemental blast så MÅSTE du targeta blå.

Du kan med pyroblast targeta någonting annat, men den varken kontrar eller förstör om kortet det targetar inte är blått...
alle1942 svarade 20:32, 8/4 -06
Aha, thx
Jolly_roger svarade 17:42, 20/1 -07
Någon gång man skulle kunna ha nytta av det?
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
27:-/styck
Ej i lager

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Pyroblast (5th Edition) till min
 

PÅ HAVE

MrBlack (1st), HeroBean (1st), Lexenius (1st), AlxSamuelsson (1st), 666killer666 (5st)

PÅ WANT

DanielNeumann (1st), Suzolid (1st), Brightside (1st), aginamist (4st), Backejacke (1st), Iron90 (4st), telkaah (2st), gortekS (4st), Scale (4st)

Till salu

- Ingen -

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Zendikar Rising!