Magic the Gathering
Magic the Gathering31107 medlemmar 897 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Angel of Grace Archway Angel

Angelic Exaltation
Ravnica Allegiance, Uncommon

manakostnad: CMC: 4
Korttyp: Enchantment
Nuvarande oracletext:
Whenever a creature you control attacks alone, it gets +X/+X until end of turn, where X is the number of creatures you control.
Flavourtext:
"If we cannot have peace, we will have justice."--Aurelia
Illustration: John Severin Brassell
Kortspecifika regler
1/25/2019
A creature attacks alone if it's the only creature declared as an attacker during the declare attackers step (including creatures controlled by your teammates, if applicable). For example, Angelic Exaltation's ability won't trigger if you attack with multiple creatures and all but one of them are removed from combat.

1/25/2019
The value of X is determined only as Angelic Exaltation's ability begins to resolve. It won't change later in the turn if the number of creatures you control changes.



Legalitet:
Standard: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Angelic Exaltation är inte legal i något block.


Regelfrågor om Angelic Exaltation
Lekar med Angelic Exaltation

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix (20 Mar '19)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Wording

Iniovan skrev 21:14, 27/2 -19
"Creatures you control have Exalted"

det är i princip vad det här kortet gör - jag brukar tänka att det står så :)
Efraim svarade 23:26, 27/2 -19
Det är lite skillnad. Om någon av dina varelser lämnar slagfältet i svar på triggern från Angelic Exaltation så får du mindre pump än vad du kanske tänkt dig. Det är inte fallet om alla dina varelser är exalterade.
Efraim svarade 23:27, 27/2 -19
Hoppsan. Där hade jag fel, ser jag när jag nu läser under kortspecifika regler.
Iniovan svarade 23:42, 27/2 -19
Jag tror du har en viss poäng i att en vanlig exalted trigger är separat för varje enskild gubbe den triggar på. Här är det en enda trigger, som räknar antalet gubbar.
latsblaster svarade 08:13, 28/2 -19
Det här kortet är ju mindre krångligt än om alla hade haft exalted! En trigger räcker.
Laggie svarade 11:42, 28/2 -19
Stifle är klart bättre mot denna än mot exalted :)
Iniovan svarade 16:25, 28/2 -19
Sant (:
latsblaster svarade 22:46, 28/2 -19
Stifle heter eller är något annat kort i standard. Numera är det ju lite mer sunt att man mestadels faktiskt kan stifla i standard. Var det Disallow den hette häromåret?
TommyW svarade 08:54, 1/3 -19
Repudiate // Replicate
latsblaster svarade 15:33, 1/3 -19
Rätt vettig Stifle, det!
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
4:-/styck
9 st inne
Foil
11:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Angelic Exaltation till min
 

PÅ HAVE

Lexenius (1), troligt (15), Erschke (5), Discus (4), Vanturk (2), salomonssonjohn (2), binnet (4), Konchjaz (2), Izk (1)

PÅ WANT

Archangel (1st)

Till salu

JonasN 2 SEK (eng, NM) Öppnad av butik. (66st)
Vanturk 2 SEK (eng, NM) (2st)
Bagerilukt 2 SEK (eng) (2st)
Robostar 2 SEK (eng, NM) (4st)
Imerion 2 SEK (eng, NM) (2st)
mutus 3 SEK (1st)
Discus 3 SEK (NM) (4st)
kamakazi 3 SEK (eng, NM) (2st)
kingdiz 3 SEK (eng, NM) (8st)
Lexenius 5 SEK (1st)
troligt 6 SEK (eng, NM) (15st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (3)

- Slutar spela. Allt s... (av mutus) 1 SEK (BO: 3 SEK) (1st, 0 bud), 6 dagar kvar
- Standard - Uncommons... (av kingdiz) 2 SEK (BO: 3 SEK) (eng, NM) (8st, 0 bud), 22 dagar kvar
- Dragons Nest Gamings... (av JonasN) 1 SEK (BO: 2 SEK) (eng, NM) (66st, 0 bud), 47 dagar kvar