Magic the Gathering
Magic the Gathering34871 medlemmar 643 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
ALLMäNT Vill någon beställa tillsamman... Bannade kort i Urza? ...
Tack-ord från Wurmens syster Amanda
Senast läst: 07:51:35, 12/4 -24. Läst 4250 gånger.
cardseeker
MEDLEM
Bjärred
@svm s. 15/10 -02

161 rubriker
779 svar

Tack-ord från Wurmens syster Amanda 21:07:34, 7/3 -06  
Detta brev riktar sig till er som gjorde en skarp insats och var med och bidrog till Marcus minnesfond genom att bjuda på minnesauktionen. Stort tack säger jag, liksom Marcus familj. Orden som står här under är skriva av Marcus syster Amanda och jag kan inte mer än hålla med.

Hej! Jag heter Amanda Linde och är Marcus Lindes syster (Wurmen). Det är antagligen inte många utav er som vet att Marcus hade ett syskon d.v.s mig. Jag har däremot hängt med lite på hemsidan under de åren Marcus varit medlem här. Det blir ju lätt så eftersom han satt otaliga timmar framför datorn. Nu hade jag gärna önskat att kunna bråka om att använda datorn vilket ofta var fallet innan. Det går inte längre. Jag hade bara tänkt skriva några rader och tacka alla som köpt eller på något sätt bidragit till den här auktionen. Jag vet att Marcus hade varit glad över det. Alla kommentarer om hans bortgång har också värmt. Att det är så många som bryr sig känns speciellt. Som ni vet så går pengarna från auktionen direkt till Marcus minnesfond och är ett stort bidrag till fonden. Ni kan känna att ni har bidragit till något som kommer att hjälpa människor. Jag vill också passa på och uppmana alla er att verkligen uppskatta de människor ni älskar. De kan ryckas ur ert liv helt plötsligt, helt utan förvarning. Det känns helt ofattbart för mig att min älskade storebror inte lever längre. Att han skulle dö vid 19 års ålder hade jag aldrig någonsin kunnat tänka mig. Det är så tomt att inte höra musiken på högsta volym och se honom sitta där framför datorn när jag kommer hem från skolan … istället är det tomt och tyst. En olycka kan hända vem som helst , när som helst. Man kan aldrig vara förberedd.

Stort tack från familjen Linde

Gå gärna in på Marcus minnesfonds sida Marcus Lindes Minnessida och även en sida som Marcus flickvän gjort Hemsida av Marcus Flickvän

darkerraven
MEDLEM
Strängnäs
@svm s. 28/1 -05

56 rubriker
592 svar
BANNAD
Från: hela sidan
Sedan: 2006-06-09
T.o.m: 2106-07-09


1. Blir rörd så fort jag läser de... 21:21:35, 7/3 -06  
Blir rörd så fort jag läser detta ;( Känner mig jätte glad för att jag bjöd på auktionen för att på något sätt bidra till minnesfonden och Marcus famil måste känna sig lyckligare när de vet att praktist taget alla från Svm bryr sig om detta och vill hjälpa på något sätt. Må du villa i fred Marcus!
 
You can't hide from me.
ninnie
MEDLEM
Jönköping
@svm s. 5/3 -02

516 rubriker
1065 svar

2. Det var varma ord från Marcus ... 00:03:33, 8/3 -06  
Det var varma ord från Marcus syster Amanda, det värmde. Jag är glad att jag fick träffa Marcus. Trots att jag inte spelar ville jag bidra till auktionen i alla fall genom att köpa ett kort. Nu har jag ett minne av Marcus och det är jag glad för.
Vila i frid Marcus och satt och skratta åt oss uppe i himlen åt våra dumheter här nere.
 
Kul hjul sa han som körde i diket.
kvillemarauder
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 10/2 -03

193 rubriker
2294 svar

3. Mycket fina ord.Det är jag som... 07:02:43, 8/3 -06  
Mycket fina ord.Det är jag som är tacksam för att jag fick ställa upp för er när ni har det svårt,om än så bara med pengar.
 
"Jag e inte bara bäst,jag e roligast också"

nytt Verkstadskort


Planeshift i foil sökes

[Ny mysig auktion,massa fina kortBYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!