Magic the Gathering
Magic the Gathering31807 medlemmar 928 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Stacken. Eller hur man spelar ... Aryel, Knight of Windgrace och ...
Regeneration
Senast läst: 23:35:01, 13/11 -19. Läst 11736 gånger.
pontus_welin
MEDLEM
Linköping
@svm s. 30/10 -03

28 rubriker
677 svar

Regeneration 23:58:15, 10/8 -04  
Regenerate [this] innebär att det man reggar får en så kallad 'regsköld' till slutet på rundan. Om en varelse har en regsköld så innebär det att nästa gång den skulle bli 'destroyed' (av en effect eller av dödlig skada) så regenereras den istället. När en varelse (eller permanent) regenereras så:
1. Försvinner all skada den tagit dittills.
2. Tappas den.
3. Tas den bort från strid (om den var i strid).

Om något har flera regsköldar och blir 'destroyed' så forsvinner bara en av sköldarna och de andra finns kvar.

(Observera att förmågor som triggas av skada utdelas triggas även om det som skadas reggas.)

EDIT av Ozzy: Notera att andra permanenter (kort i spel) än creatures kan regeneraras. Om en spelare spelar en Shatter på en artifact kan man aktiver Welding Jar för att regenerera den, men tänk på att den fortfarande tappas.

Uppdaterad: 15:04:10, 12/2 -09

Wayfarer
MEDLEM
Sundbyberg
@svm s. 1/8 -04

9 rubriker
206 svar

1. Låser tråden för att undvika f... 15:31:41, 12/9 -04  
Låser tråden för att undvika förvirring. Eventuella frågor som ni inte anser er få svar på kan ställas i en egen tråd.

Ifall ni har förslag på något som bör tas med här i stickyn så får ni också skriva en egen tråd.

/G.

*LÅST*
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!