Magic the Gathering
Magic the Gathering34100 medlemmar 660 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
ALLMäNT Att göra affärer på SvenskaMag... Nördmässor? ...
LÄS DETTA INNAN NI SKRIVER INLÄGG!
Senast läst: 02:43:42, 2/4 -23. Läst 27050 gånger.
DaKKa
MEDLEM
@svm s. 16/11 -01

53 rubriker
1218 svar

LÄS DETTA INNAN NI SKRIVER INLÄGG! 16:13:36, 15/9 -03  
Allmänt!
Allmänt är till för sånt som rör magic men inte passar in i något av de andra magicrelaterade bord som finns. För att underlätta för moderatorer/admins så ber vi er att hålla koll på vilket bord ni postar i.


Väktare är INTE moderatorer!
Många tror att väktare är de som sköter om forumet, rensar bort inlägg och låser och flyttar trådar. Detta stämmer inte. Det är moderatorer som gör detta, så stör inte väktarna med förfrågningar om att låsa/flytta trådar eller ta bort inlägg, för de har nog att göra som det är med watchlist. Moderatorerna finns listade i reglerna.


Sökfunktion!
Kolla uppe i den gråa listen högst upp på sidan för sökfunktion. Där kan ni även hålla koll på vilka trådar ni bevakar och läsa reglerna lite till, om ni behöver det.


Magic-Lekar!
Det finns bord där ni kan posta era magic-lekar och få hjälp med dem. Det finns ett bord för varje format, så kontrollera att ni skriver på rätt bord. Postar ni den fel så kommer inte ni få den hjälp ni vill och ni kommer förvirra och irritera andra som läser på bordet.


Kontrollera om post redan finns!
Det räcker med en post som handlar om samma ämne. Ni har sökfunktionen, använd den och se om det ni tänkt posta om redan finns. Existerar posten så kan ni posta era åsikter i den redan existerande tråden.


Håll er till rubrikens ämne!
Allt som oftast så brukar trådar balla ur pågrund av att vissa använder det som en form av generellt chattforum, där vad som helst utom rubrikens ämne diskuteras. Klarar ni inte av att hålla er till rubriken så kommer vi att stänga ner tråden. Det är bättre att starta upp en ny tråd om ni vill diskutera något som inte hör till ämnet.


Spamma inte!
Självklart så gillar ingen spam och det gäller även oss. Undvik att posta spam så underlättar ni för moderatorerna och undviker att skapa problem för er själva, men mest av allt stör ni inte alla andra genom att skriva en massa nonsens. Undvik även att besvara en tråd som redan är avklarad, t.ex. en tråd som innehåller en fråga som redan har besvarats. Ett svar blir inte mer rätt för att någon svarar samma sak en gång till. Sen betraktas alla inlägg som klagar på spam som just det, spam. Låt moderatorerna ta bort spam i stället för att skriva en massa onödiga klagoinlägg om det.


Reklam är inte tillåten!
Det är inte tillåtet att posta reklam för sina auktioner och have/wants här inne. Sker detta så kommer vi stänga ner er auktion eller have/want. Det är inte heller tillåtet att göra reklam för verkstadskort eller lekar. Reklam för turneringar hör hemma på bordet Turneringar.


Frågor om värde på kort!
Många frågar efter olika korts värde och för att samla allt sånt på ett enda ställe och slippa en massa trådar om det på allmänt har vi skapat ett värderingsbord där frågor och svar om kortvärden ska tas. Alla andra trådar som handlar om kortvärden kommer att låsas eller raderas utan snack.


Denna tråd kommer att vara låst och går inte att besvaras. Har ni åsikter kan ni alltid vända er till en admin eller moderator.

Uppdaterad: 03:45:47, 11/11 -04

BYT BORD TILL


 
  Phyrexia: All Will Be One Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!