Magic the Gathering
Magic the Gathering34772 medlemmar 663 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
SYNPUNKTER & SUPPORT Problem med auktion kort ... Foilade kort från Strixhaven M ...
Navigering på Torgets framsida
Senast läst: 14:03:16, 4/3 -24. Läst 297 gånger.
Koget
MEDLEM
Hägersten
@svm s. 15/12 -22

1 rubriker
2 svar

Navigering på Torgets framsida 11:14:05, 3/2 -24  
På Torgets startsida syns auktioner under ”Senaste auktioner”, ”Mest aktiva auktioner” och ”Mest framgångsrika auktioner” väldigt tydligt men förutom dem och VIP blir övriga auktioner lätt osynliga. Jag föreslår att man skulle kunna klicka på rubrikerna till höger för exempelvis ”Senaste auktioner” och då kommer till listan över alla aktiva auktioner, sorterade på datum de lagts upp.

Jag tycker även att det borde finnas en rubrik till höger eller någon annanstans på Torgets startsida där man enkelt kan se de auktioner med kortast tid kvar, och på samma sätt klicka sig in till den listan för att scrolla igenom samtliga.

Jag tänker att detta vore bra både för köpare och säljare. Lägger man som säljare upp en ny auktion och har otur kan det komma fem nya direkt efter så att den försvinner ur ”Senaste auktioner” och då lätt blir osynlig. Jag personligen brukar iaf mest navigera utifrån Torgets startsida, eller leta mig in på auktioner om jag söker på enskilda kort där de finns. Att klicka på Torget > Auktion > sedan filtrera fram känns inte lika smidigt.

En annan sidonot som jag vet varit uppe på agendan förut är Reklam-funktionen. Man ser vissa användare spamma att man ska titta på deras Have varje jävla dag vilket gör att reklam för vettiga auktioner och annat försvinner i mängden. Kan man införa en maxgräns om X antal reklam-posts per år eller något sådant?

Uppdaterad: 11:15:58, 3/2 -24

Beakid

Simic
ADMIN
REDAX
MODERATOR
GULDMEDLEM
Lyckeby
@svm s. 3/2 -01

621 rubriker
10792 svar

1. Bra förslag, har fixat så man ... 11:50:07, 9/2 -24  
Bra förslag, har fixat så man ser de auktioner som slutar inom 3 dagar nu (och visar om du bjuder på några kort på dem). Tidigare visade vi bara de auktioner som slutar inom 5 timmar och så du bjuder på.
 
Strätz!
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!