Magic the Gathering
Magic the Gathering34767 medlemmar 634 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Echoing Deeps + Dark Depths... Yarok + Bringer of the Last Gi ...
Atraxa's Fall
Senast läst: 16:43:16, 21/2 -24. Läst 644 gånger.
Meenos
MEDLEM
GULDMEDLEM
Örebro
@svm s. 1/3 -11

16 rubriker
66 svar

Atraxa's Fall 21:33:39, 7/12 -23  
card text: Destroy target artifact, battle, enchantment, or creature with flying.

är det menat att det ska stå battle enchantment ? eller vad skulle menas med att destroy target battle ? är det felskrivet på kortet ?

MODAtraxa's Fall

Vänligen kom ihåg att länka korten genom att skriva dem i texten. Gör det lätt för folk att hjälpa till

 
~UDC~ Fr£ddy th@ £vil fish
-theres only death-
Uppdaterad: 09:47:09, 8/12 -23

214
MEDLEM
@svm s. 18/10 -11

329 rubriker
8346 svar

1. Battle är en korttyp Invas... 21:37:44, 7/12 -23  
Battle är en korttyp

Invasion of Alara // Awaken the Maelstrom


Vad menar du att ”battle enchantment” skulle vara?


Just ja, länka korten du frågar om: Atraxa's Fall
 
[Link= '][/link]

"214 har rätt i allt" - allek

"214 vet vad han snackar om" - nepO

214 har aldrig fel” - donhaggis
Uppdaterad: 21:39:03, 7/12 -23
Meenos
MEDLEM
GULDMEDLEM
Örebro
@svm s. 1/3 -11

16 rubriker
66 svar

2. tack så mycket! var ett par år... 21:40:30, 7/12 -23  
tack så mycket! var ett par år sedan jag spelade, så det är lite nytt för mig
 
~UDC~ Fr£ddy th@ £vil fish
-theres only death-
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!