Magic the Gathering
Magic the Gathering34766 medlemmar 642 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Atraxa's Fall... Egon, God of Death + Assault s ...
Yarok + Bringer of the Last Gift
Senast läst: 14:52:25, 21/2 -24. Läst 590 gånger.
Lo
MEDLEM
Lerum
@svm s. 29/1 -08

21 rubriker
83 svar

Yarok + Bringer of the Last Gift 16:42:16, 29/11 -23  
Om jag har Yarok, the Desecrated ute och spelar Bringer of the Last Gift, betyder det då att alla creatures hamnar i graveyard pga dubbel trigger? Min förhoppning är förstås att första gänget kommer tillbaka igen.

Anledningen till att jag tänker att allt hade kunnat hamna i GY är att allt är "put there this way" och kommer således inte in i spel igen, men det är ju egentligen "put there" av olika triggers.

¯_(ツ)_/¯
 
So they want to kill my men? Well two can play that game. - General Khurzog

Williama
MEDLEM
Falköping
@svm s. 14/11 -08

64 rubriker
526 svar

1. Jag är rätt så säker på att fö... 18:43:25, 29/11 -23  
Jag är rätt så säker på att första gänget kommer tillbaka :)
Inväntar som vanligt svar från en Judge.
 
"Jag redirect:ar ditt armbandsur till min spellskite. Sen scoopar jag." Varpå han hastigt plockar upp både kort och klocka, och lämnar lokalen.

Utförsälning av min have - allt börjar på 1kr.
www.svenskamagic.com/torget/index.php?what=auktionen&ID=39003
Lo
MEDLEM
Lerum
@svm s. 29/1 -08

21 rubriker
83 svar

2. Jag tänker att det gäller per ... 14:53:37, 1/12 -23  
Jag tänker att det gäller per trigger, annars hade det bara funkat en gång per spel I guess? Då hade man ju varit tvungen att ha koll på det..
 
So they want to kill my men? Well two can play that game. - General Khurzog
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
FSVM - LEDAMOT
Axvall
@svm s. 26/5 -04

92 rubriker
2197 svar

3. 2 triggers, dessa resolvar hel... 08:57:31, 3/12 -23  
2 triggers, dessa resolvar helt var för sig utan någon koppling mellan.

Första triggern: allt som är i graven kommer i spel och allt som är i spel går i graven

Andra triggern: allt som är i graven nu kommer i spel och allt som är i spel på den här tiggern går i graven.

Alltså, allt som är i spel när den första triggern ska resolva kommer återigen vara ispel när den andra resolvat osv.
Givetvis minus allting som av olika anledningar inte kan komma tillbaka, tex Leyline of the Void
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Uppdaterad: 08:57:57, 3/12 -23
Lo
MEDLEM
Lerum
@svm s. 29/1 -08

21 rubriker
83 svar

4. Okej. Tack för svar. Ps. De... 11:50:32, 3/12 -23  
Okej. Tack för svar.

Ps. Det blir många etb triggers i min Yarok edh lek :) ds.
 
So they want to kill my men? Well two can play that game. - General Khurzog

MagnusEngdal presenterar ett smakprov från sin have

Skaffa Guld-medlemskap för att ha chansen att visa upp dina kort här

Ankh of Mishra (EX) 7000:-

Archon of Cruelty 200:-


BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!